19 mars 2012

Vildsvin - Check

För exakt en vecka sedan skulle jag och Musen hämta Emmis från Rockskolan på kvällen, när vi åkt en liten bit på vår grusväg så springer 4 vildsvin över vägen i en rad. Fort gick det men jag hann ändå med att sitta som ett fån och glo, ty jag har aldrig sett vildsvin i det fria någonsin tidigare.

Jag som är ute i skogen en hel del på hösten har ju sett både det ena och det andra men aldrig vildsvin vilket jag kanske ska vara glad över. Vet inte hur stora de var men de två som sprang först var större än de andra två, det såg helt enkelt ut som en liten familj.

Nu till något completely different, mina skor från Neosens. De skor jag helst ville ha fanns inte i min storlek och jag tänkte lite praktiskt då jag behövde ett par skor med klack som inte var så jättefina utan det fanns möjlighet att använda dem redan nu. Hade span på ett par bruna i en annan modell men valde dessa till slut.

För er som liksom jag gillar deras skor, så tycker jag att ni ska anmäla er till deras nyhetsbrev för två gånger om året brukar de ha stor rea och hittills har den alltid blivit minst 50% till slut.

Har försökt att ta närbilder för att visa vilken fantastisk kvalitet det är på dessa skor, spanjackerna kan verkligen göra skor. Helt perfekt i storlek som alltid och levererade direkt hem till dörren hur snabbt som helst, vad mer kan man begära. Tuffa men ändå så kvinnliga med lite klack, precis som Bönan vill ha det. ;-) 

Sen har vi förstås mammas lilla Gullmus som har opererat bort en körtel bakom näsan och delar av halsmandlarna. Allt gick kanonbra och tuffare unge finns inte tror jag, jag trodde hon skulle vara orolig men hon var hur cool som helst. På bilden nedan har hon fått lugnande och vi hade fullt sjå att hålla henne i sängen då hon bums ville upp för att se om hon kunde gå när det snurrade i huvudet, glad och fnittrig förstås. 

En sköterska på avdelningen kom och frågade Esmeralda när hon var född och fick till svar:

- När löven är som vackrast.

Poesi på hög nivå, måste komma från hennes far då jag inte besitter förmåga att uttrycka mig på det viset. Narkossköterskan kom och ställde samma fråga, antagligen för att få ett lika vackert svar men då pekade hon bara på sitt armband där alla uppgifter fanns. ;-)


Efter operationen har vi bara tagit det lugnt och hittills har allt gått som på räls, i dag har hon ätit riktig mat igen utan problem. Inte så mycket tid framför datorn utan bara en massa mys med Musen har det blivit för mig.

Hoppas våren kommer med stormsteg till Er, här i Gammelbo var det pyttelite snö i morse och resten av dagen har det blåst småjävlar.11 kommentarer:

Susanne sa...

Häftigt, skulle vilja se vildsvin...tror jag men inte i trädgården. Har bara sett spår efter dem.
Vilken poetisk liten tjej, underbart svar.
Stor kram.

Ps När du får så nära över skogen hoppas jag på många besök DS

Elna sa...

Ja vildsvin är inte att leka med. Jättefina skor med klack suck, det är snyggt när man kan gå med klack *ler*. Vad skönt att operationen har gått så bra.

Kramen

Hilde sa...

Vad skönt att allt gick bra med lilla Musen:) Det är gott när det är gjort. Svaret första sköterskan fick var hur gulligt som helst.

Så till dina pjuks, skitsnygga! Är de goa på?

Vildsvin har jag nog aldrig sett tror jag.
Ha en fin kväll sköna Bönan!
Kram

Vardag och flärd sa...

Passa så du inte får in vildsvinen i trädgården, de skövlar!
Jättesnygga skor! Men jag har så jobbiga fötter så jag vågar inte skicka efter.
Vilket underbart svar din flicka gav, hon är fin hon! Skönt att allt gick bra med henne!
Kram Eva

Fröken Abbe sa...

Och jag vill absolut inte se dem men har gjort det flera gånger:o)
Kram

Oslotigern sa...

Skönt det gick så bra med Esmeralda, och vilket svar från lilla musen :-)

Och vad coolt med vildssvin; det har jag aldrig heller sett live.

Skorna ser jättesnygga ut, kunde absolut tänkt mig likadana till tigergarderoben!

Kramar bönan!!

Mycket annat & lite betong sa...

Så nu har ni fått samma husdjur som vi! Fast jag har inte sett några på länge nu.

Så skönt att operationen gick bra och vilket vackert svar.

Våren var här men idag kom vintern på återbesök!

Ha det så bra!
Agneta

andi sa...

Åh, herregud vilken underbar unge! Så härligt svar! Jag skulle ha smält snabbare än snön på en soldränkt sten i april, eller nåt ;) (Försökte där men , men ;)
Det var i alla fall det charmigaste svar på en fråga jag nånsin hört :)
På tal om vildsvin, jotack, jag allt sett dem. Fast det var i skogen utanför Fellingsbro. De är visst inte så roliga att tas med om man hamnar i ett taskigt läge.
Varg då? Har ni inte en hel flock däruppe snart? De är en och annan häråt och springer tydligen.
Så till sist, jisses vilka snygga pjuck! Du har smak ser jag! Helgrymma! Får nog surfa in på den där sidan tror jag :)

Kramar***

Jenny sa...

Hej Vännen!

Vilket härligt svar från Esmeralda om sin ålder:) Sitter här på jobbet o bloggar lite i lediga stunder;) och kunde inte låta bli att läsa upp det för min kollega oxå, hihi!Han undrar om hon är född i maj? :)

Supersnygga dojjor, precis lagom höjd på klacken (högre kan jag inte gå i..)

Wow, coolt med ert vildsvinsmöte, har inte sett några i verkligheten!

Ha det bra på Gammelbo!

Kraaam Jenny

Jenny sa...

Jaha, på Kanelbullens dag! Härligt att fylla år då! Och i början av oktober är ju löven väldigt vackra, klok tös du har:)

Kraam Jenny

Helena sa...

Godmorgon!

Vilken poetisk liten tjej!

Måste genast kika in på den där skosidan, väldigt snygga skpr du köpt!

Ha en fin dag!
Kram Helena

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...