30 oktober 2010

Lördag hela veckan


Nja, det var väl att ta i men ibland har jag faktiskt lördag mitt i veckan. Bland annat den där gången för ett tag sen när min älskade Fredrik kom hem från en av sina många jobbresor. Den här gången var det landet i väster, Danmark som fått äran att ha honom.

När han kom hem hade han med sig detta parfymset till mig, diverse små parfymer från KENZO. De flesta var nya för mig men flaskan med blomman har jag sen tidigare, Flower by Kenzo. Så nu provar jag dofter för fulla muggar men har inte ännu bestämt mig för vem som luktar godast.

Sen dök det upp ett paket från Ellos i går och där fanns stövlarna som allas vår bloggande Josanne köpte i somras. Jag tyckte de var så vackra och har tittat på dem länge, men ibland är jag lite snål och 30%'s rabatt dög inte så jag väntade till 40%'s rabatt och när jag skulle slå till så fanns de helt plötsligt inte i min storlek längre, Guuuuud så snopet det blev.

Döm om min förvåning att jag hittar dem bara av en slump när jag skulle köpa lite julsaker och den här gången fanns stövlarna för halva priset och i min storlek. Så nu är de mina och de sitter som gjutna.

Tack Josanne för underbar kläd/skosmak och för dina tips!

Här i Gammelbo är det fullt hus i helgen och vi ska göra en hel del förändringar i stora rummet över höstlovet, mer om det senare.

Jag avslutar med en bild på min lilla gullunge som skulle på sitt första kalas i dag, de skulle vara prinsar och prinsessor. Snart kommer hon hem från kalaset och då får jag höra hur det var, så här förväntansfull såg hon ut innan hon åkte.

Esmeralda har på sig kläder från förra vinterns Vintage Stories/KappAhl som jag faktiskt fyndade för halva priset och la undan i väntan på att de skulle passa. Tur som var kom jag just på att de hängde i brorsans garderob.

Ha nu en fortsatt underbar helg så hörs vi!

7 kommentarer:

Fröken Abbe sa...

Vad kul med presenter!
Gah! Jag har också letat som en galning efter de stövlarna, men hittar dem aldrig i min storlek! Och jag kan inte hitta dem alls på ellos...
Trevlig lördagkväll!

Unknown sa...

Fröken Abbe: Trevlig lördagskväll tillbaka!

Skorna finns fortfarande på Ellos, i Outleten under skor/dam/stövlar & kängor. Det är fortfarande halva priset så du får slå till. ;-)

Kram

Unknown sa...

Snygga stövlar och riktigt söt prinsessa:) Ha en fin lördag med familjen! Kram

Tina sa...

Underbara presentet, fina stövlar och såå söt tjej!

Ha en underbar kväll!

KRAMAR

andi sa...

Hej!
Dösnygga stövlar!!! Ibland ska man verkligen ha tur :) Vilken gullig sambo du har, mysigt med presenter. Min sambo chockade mig med "finchoklad" idag, han brukar aldrig köpa nåt, undrar just vad har han har gjort nu? ;)

Så söt din tjej, och så kul att få gå på kalas :)
Det är så spännande att få höra hur de har haft det när de har varit borta tycker jag. Jag brukar nästan fråga lite för mycket, för Agnes blir lite trött på mig ;)

Ha en fin vecka!

Kram Anki

Carinale sa...

Halloj Maria Maruschka!
Stövlarna är kanon, det är grejer det :)
Jag har ju ett par snarlika inköpta i Bryssel för något år sedan, har för mig att jag haft dem¨på en å annan bloggbild.
Idag har vi varit ute och letat stadshemligheter på Muskö, kvällen avslutades på hamnrestaurangen i Nynäshman.
Vettetusan hur duktig jag är - jag har i alla fall stora ambitioner ;)

Kram på er alla i
Gammelbo
/Carina

Jenny sa...

Hej Vännen!
Hoppas allt är bra på Gammelbo! Som jag sagt tidigare, din Fredrik är en riktig drömkille!;)
Fin present han kom hem med:)

Jättesnygga stövlar, vilken tur att de fanns i din storlek på Ellos outleten!!

Esmeralda ser ut som en riktig liten prinsessa, hoppas det var ett roligt kalas!

Ha det gott i veckan!

Kraam från Kråkered!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...