26 oktober 2010

Maratoninlägg


Hallå där ute!

Här går livet i hundra knutar så jag har inte haft tid att blogga förrän nu, därför blir det massor/allt på en gång så att säga.

Börjar med i fredags då jag och Esmeralda följde med Fredrik till Stockholm. Han skulle på affärsmöte (boring) men det skulle inte vi, vi skulle besöka sveriges vackraste troll. Esmeralda sa förresten i går - När ska vi besöka det där trollet igen?

Självklart är det mitt favvotroll Carina med Fredagsmailsbloggen jag pratar om. Ni vet kvinnan vars motto antagligen är/bör vara: "Pennan är mäktigare än svärdet" =)

Carina var precis som jag trodde att hon skulle vara, otroligt lätt att connecta med. En helt underbar människa som bjuder på sig själv, sånt gillar jag. Att hon sen hade ett hem som var vackert som bara den är ju knappast något negativt för en inredningsintressarad typ som jag själv.

Mycket enkelt kan jag konstatera att om Carina tröttnar på att blogga i nuvarande form så finns det alltid en reträttväg som inredningsbloggare, det är inte bara klädkoordinera hon kan den där kvinnan.

Laga mat kan hon också, hon bjöd oss på en kyckling och pastasallad med krutonger - kanongott.

Sen bara babblade vi hela eftermiddagen ända till Fredrik ringde. Honom fick hon så klart guida genom mobilen för att han skulle hitta, jag är nästan benägen att tro att han åkte fel med flit för att få prata ett längre tag med denna trevliga kvinna. ;-)

Nåväl, hem kom vi till slut trots snö på vägarna i Stockholm. Det enda misslyckade var att jag inte lyckades ta kort på henne, men vad gör väl det när hon tar så bra kort på sig själv. *hihi*

Tack Carina för den goda maten och för trevligt sällskap men mest för att du stod ut med mig och Esmeralda så länge!


Hotell Amigo ~ Emmaboda

Tidigare i veckan var vi 3 dagar nere i Emmaboda på det klassiska hotellet Amigo, vilket raskt för tankarna till Peppes Bodega eller något liknande. Det är inget modernt hotell men den här gången hade de lyckats överraska rejält.

Vårt hotellrum var stooooooort och vi hade hörnbadkar med bubbel på badrummet. Sängarna gick inte heller av för hackor, de var bredare än normalt och elektriskt ställbara. Det är 3:e gången jag bor med Fredrik på Amigo men den här gången kände man sig som värsta lyxresenären.

Måndagkvällen resulterade i en tripp till Kalmar och en tur på Ölandsbron, mest för att Fredrik skulle kunna göra Öland - check! Beviset ser ni ovan i ett suddigt kort taget i flykten.

Tisdagskvällen styrdes kosan till Karlskrona och där lyckades jag så klart nosa upp den lokala Mollybutiken, dock utan att göra något inköp. Mina pengar sparades till Kosta Outlet där jag hittade vad jag sökte, nämligen Spoiler Underskirt i blågrå. Den är inte med på bild, men 2 andra mollysar som fick följa med hem därifrån.

Nu ska jag inte trötta ut er med mer text och ni ska inte behöva vänta så länge på nästa inlägg heller. På återseende mina vänner!

7 kommentarer:

bakom berget sa...

Men jädrans vilken vecka! Låter heeelt underbart! Hoppas du har en fin vecka i ett lite lugnare tempo nu dårå....
Ha det gott! Kram Åsa!

Unknown sa...

Så du fick tag på din Spoiler! Så bra! Låter inte helt fel med hörnbubbel på hotellrummet:) Kram

Jenny sa...

Hej min favvo-böna!:)

Vilken härlig vecka ni haft!! Kul att du fick tag i Spoilern oxå!

Imorgon ska jag o Peter åka o kika på en kattunge (en liten fröken) som kanske flyttar hem till oss nästa vecka! :)

Ha det bra på Gammelbo!

Kraaam från oss på Kråkered

Carinale sa...

WOW WOW WOW, du får mig att rodna - ooouuuiiii...
Tack tack snälla goa du ooch alldeles sant och ärligt så var nöjet helt på min sida, jag är mycket glad över att du och Esmeralda (hon hade förvisso inte mycket till val) ville tillbringa en dag i mitt sällskap.
Det var som sagt mycket trevligt och måste definitivt göras om =)

Bamsetrollkram
/Carina

Unknown sa...

Jag har varit in på Nillas Bod, ja! Det var där jag köpte underklännigen från Free/quent och så boleron jag visade upp häromdagen. Hon hade mycket fint! Kram

Mycket annat & lite betong sa...

Oj, så mycket roligt ni har gjort, förstår att du inte hunnit med bloggen. Det är roligt att komma bort och se lite annat.
Så kul att träffa en bloggkompis. Och vilken fin bild hon har på sin blogg!

Ha det bra!
Agneta

Carinale sa...

Ja du, här dricks det kaffe så att det står härliga till, har en omsättning på kaffe som vilket fik som helst blir avundsjuka på ;)

Men hallå, klart jag hör skillnad på gnällbältesmål och på dalmål och Esmeralda talar klockrent dalmål =)

Å visst rockade det igår kväll – fullsatt och riktigt bra drag, men eftersom Perre skulle upp och jobba idag så blev det inte särskilt sent å lika bäst var nog det ;)

Jo, visst är det trist med gnälliga grannar – man blir så trött…
Å tack för tipset om affisch i brevlådan, saken är den att jag redan kört den dvs. redan för flera veckor sedan lade jag infolappar i brevlådan hos samtliga hushåll i hela området – inte en enda har hört av sig, blääää för trista sura humorbefriade människor, det är ju så viktigt att skratt !
Förutom detta lilla bakslag så lever jag Trolllivet vidare, har dristat mig till att söka några jobb, iiii å hjälp liksom…

STOR TROLLKRAM
/Trollarina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...