20 december 2010

Remix Blouse in da house


Så kom den då äntligen till mig, som jag har längtat. En gåva från min älskling när vi var i Stockholm för några helger sen och besökte NK. Jag bara älskar den nästan svarta blusen och detaljerna som är mer åt dark powder än vad de bleka bilderna förtäljer.


#261 Remix Blouse ~ almost black

På onsdag återkommer jag med min utlottning, har några bilder kvar att fota av vinsterna. Just nu är det mycket julpyssel och annat så här inför jullovet.

Önskar alla lite extra energi som man kan behöva den här sista tiden innan jul!

8 kommentarer:

Sanni bus sa...

Grattis till ett kanonköp! Jag har en och jag ÄLSKAR den! KRAM du ljuvliga lilla kvinna!

CLE sa...

Jag har provat den, jag har provat den =)
Kan intyga att den är grymt snygg, kan även intyga att fru Javaböna passade betydligt bättre i den än vad undertecknad gjorde.

Kraam

Linda G sa...

Fin! När får man se den på! Kram

Jenny sa...

Superfin!!! :)

Kraam Jenny

Pilgården-Susanne sa...

Fin blus!
Du frågade om Kanada, vi åkte dit 1995 hela familjen och stannade i två år, barnen var 10 och 14 när vi åkte. Min man fick utlandstjänst genom företaget har arbetar på, vi bodde i Montreal. Barnen fick gå i engelsktalande skola men fick även läsa franska eftersom Quebec är en fransktalande provins. Dottern som är yngst hade ju inte lärt sig engelska när vi åkte så det var tufft. Jag frågade om jag fick vara med i skolan i början som tolk och det var riktigt intressant att få inblick i skolan. Det var en helt annan auktoritet, på gott o ont, än i Sverige. Efter ca 6 mån var hon flytande i engelska o bland dom duktigaste i klassen, otroligt!!! Hon pratar fortfarande engelska med kanadensisk accent så när hon är ute o reser tror amerikanare att hon kommer från Kanada. Sonen gick ut highschool och började i gymnasiet när vi kom hem. Han hade det tufft o fick läsa Romeo o Julia tex på engelska o skulle berätta vad den handlar om.....tror inte ens vi fattar den på svenska, det är otroligt svårt. Biologi läser dom som på högskolan med de latinska benämningarna. Jag var hemma mamma och det behövdes eftersom jag fick skjutsa dom ganska mycket. Jag målade tavlor bla.
Oj det blev en uppsats =)
Ja lite så var det.
Önskar dig en riktigt GOD JUL!
Kram Susanne

everydaymolly by bina sa...

Hoo-Hoo-Hooo du har en julklapp att avhämta hos mig så maila gärna din adress. <3 GOD JUL <3

Designe sa...

Supersnygg! I like! Ska försöka komma ihåg utlottning imorrn! Sen har jag ofrivillig bloggpaus pga datorkrångel! Vi ses! :)

CLE sa...

Mellan dig och mig - klart att din är bättre =)

Å tack för att du hör av dig när du Freeportar, då blir jag glad.
Sköt om dig
Juuulekraaam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...