25 februari 2010

En liten Molly


Hejsan alla!

Egentligen skulle jag ha visat vad jag fått från Amy på Fitts & Co men eftersom den eländiga förkylningen har tagit mig i besittning på nytt så får ni hålla tillgodo med bilder som redan finns i datorn. Jag återkommer med paketet från Amy.

Den här tunikan kommer inte från Amy utan från Ullahillsmagasin i Trelleborg och där har jag fyndat den för halva priset, sånt gillar vi.

# 218 Duvet s/s blouse - dark red

Jag älskar ju bara rött så jag tycker att den här är en riktig goding, så mycket att jag förlåter att det är lite lila på den. Lila är inte min färg i vanliga fall. Dessutom finns det många detaljer på den här tunikan och det gillar jag.

Har fotat alla detaljer jag kunde hitta och alla bilder är klickbara för att visas i originalstorlek, det gäller för övrigt alla bilder i mina inlägg. I kolumnen till höger har Blogger valt att inte ha klickbara bilder mer än när man länkar, det tycker jag är tråkigt. Nu kan man säkert ordna det själv med lite kodning men det är inget som står på min to-do-list just nu. =)

Slutligen klämmer jag in en liten bild från mitt kök som jag hittade i datorn. Bilden är inte så skarp för den är tagen nu i vinter och det var nog inte så mycket ljus då. Jag har ganska mycket koppar men det ska vara riktigt gammal och sliten koppar, det gillar jag. Nyputsad och blank, fin koppar finns inte hos mig.

Nu ska jag gå ner i källaren och kolla om elden har tagit sig. Jag återkommer förhoppningsvis i helgen med ett nytt inlägg, såvida inte förkylningen tar över min kropp totalt. *huga*


Önskar alla en härlig helg och mycket solsken!

9 kommentarer:

Linda G sa...

Den där lilla Mollyn gillar jag skitmycket och skulle slå till på en gång om jag hittade en till halva priset! Kram

Mia sa...

Så söt blus jag gillar också fina detaljer. Frågan när det gäller mina barn så är det 3år och fem månader mellan sista och första. Jag tycker inte att det har varit så jobbigt ville till och med ha en fjärde några månader efter trean men det ville inte K. Men nu känner jag att jag passerat småbarnstiden och tycker det verkar jobbig med en liten till så det blir nog inga fler. Mina liksom dina har har så kul tillsammans de leker och myser och tar väl hand om varandra, det säger alla nya som träffar oss. De har inte gått på dagis heller så det kanske gör att de får ett annat band till varandra.
Ett långt svar.
Önskar dig en trevlig helg.
Kram Mia

Jenny sa...

Superfin Molly och till halva priset, det är ju inte helt fel:)

Vilken fin tapet ni har i köket!

Krya på dig nu Vännen o ha en trevlig helg du oxå!

Kraam Jenny

Mycket annat & lite betong sa...

Tack för kommentaren hos mig, jag blir lika glad som du! Hoppas ni fått upp värmen lite nu och att du snart bli frisk.
PS Lampan du frågade om är gjord i keramik.

Trevlig helg!
Agneta

CLE sa...

Hej hej Maria!
Såt tunika/blus - dock tror jag inte att den är något för mig (å andra sidan är den inte min heller ;), fast vid halva priset så vet man aldrig...
Du har så himla många fina detaljbilder hemifrån er, blir så avis.
Fortsatt lycka till med er renovering
Kram
/Carina

Anonym sa...

Vad e de för fel på lila? De e en fin färg juh! D:

Jag drömde en sjukt konstig dröm inatt. Du måste ringa så jag kan berätta den! :O

Kram
Johanna

Tina sa...

Hoppas du mår bättre nu.
Super fin blus!
Kram

Livet i byn sa...

Den färgen är så vacker, jag har den på min önskelista och hoppas få den så småningom. Just den färgen tycker jag inte riktigt är lila utan mer åt burgundy hållet. Ljuvlig om du frågar mig.

Vad bra att det ordnade sig med underkjolarna. Förhoppningsvis sitter dom som ett smäck.

~Livet i byn

Livet i byn sa...

Ah men du, då fattar jag!

~Livet i byn

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...