17 juni 2011

Molly till salu & en underbar nyhet!


De första kantarellerna har siktats här i Bergslagen i veckan, bildbevis nedan. Så om regnet håller sig undan ska vi ut och plocka till helgen och sen smörsteka med omelett till. Jag säger bara en sak: MUMS!!!!!!!


Therese har ytterligare en molly som hon vill sälja, den här gången är det en kofta som är i jättefint skick. Therese vill ha 700:- för den och ni når henne på mail:# 506 Tenfold knit ~ chalk i bomull, storlek 3


Här i Gammelbo regnar det och jag har haft besök av Johanna den här veckan. Fredrik är på väg hem från Köpenhamn och nu är det tack och lov bara 2 veckor kvar tills han får semester. I mitten av nästa vecka kommer grabbarna tillbaka från Dreamhack och då ska de vara här i några veckor.

Ja det var lite vad som händer här, avslutningsvis vill jag bara säga att jag önskar er en härlig helg med mycket sol och bad. Just de där bitarna har vi inte så mycket av här just nu.

8 kommentarer:

Lingonberrie sa...

Kan - ta - rel - ler ????
Gud så gott och är det inte lite tidigt..?
MUMS! Önskar dig bästa helgen och hoppas att du mår superbra!
Kram

Helena sa...

Hej kära syster yster!

Har länge tänkt boka in en liten tripp till dig...men som för oss alla så bara rinner dagarna iväg. MEN vi måste se till att boka in en dag nu, är dags känner jag.

Sen vill jag bara vara först i kön när det gäller kantarellerna....vill du, som tidigare år, plocka till mig så är jag otroligt tacksam? Självklart är det samma villkor som tidigare...:-) Du njuter av skogen och plockar och jag fixar resten....

kramar i massor...

♥ Bina ♥ sa...

Ohhh kantareller - WOW!

Jag blir så glad när du kikar förbi - hoppas du har det härligt och tar hand om dig på bästa sätt!

KRAMAR <3

CLE sa...

Tjena bästa Kaffebönan!
Jasså, nu vankas det svampplockning i Gammelbo.
Jag som inte ser skillnad på en endaste av dessa godingar avhåller mig från själva plockningsmomentet, däremot så älskar jag att äta svamp - vilket INTE Perre gör, vilket iofs betyder att jag får allt smaskensk för mig själv :)

Hälsa alla
Kram
/Carina

Mycket annat & lite betong sa...

Kantareller NU! Är det normalt? Gott i alla fall.

Här regnar det idag men igår var det fint.
Synd att indianmuseet inte finns kvar för vi har planer på att åka en sväng till Dalarna under semestern.

Ha det så jättebra!
Agneta

Vild-rosen sa...

Önskar er en trevlig midsommar.
Kramar i massor

Jeanette sa...

Tittar in och önskar dig en härlig midsommar helg!
Ombyggnaden går framåt men varit helt stilla i ett par veckor känns det som. Förra helgen gick våran stora giraffslip sönder så nu har vi hyrt en denna helgen. Mycket slipande bliiir re (läs det sista på stockholmska). ;) Längtar massor efter kök....
Kram

Lingonberrie sa...

Puss tillbaka! Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...