21 juni 2010

Mr Odd Molly strikes again


Nu har han gjort det igen, min älskade Fredrik alias Mr Odd Molly. Sist han var i Köpenhamn så fick han äran att besök OM's nyöppnade butik på Svaertegade. Om besöket skrivet han här och visar även bilder från butiken.

Den här gången fick han med sig hem den här skapelsen:

# 333 Mrs Rogers beach coat - rouge

Sen senaste inlägget har han hunnit med en resa förbi FreePort, där det för övrigt inte fanns så mycket i min storlek. Efter ett arbete i Växjö skickade jag honom till 2 butiker i stan innan han skulle bege sig hem till Bergslagen.

Den ena affären hade mycket Molly men ingen rea och den andra hade lite Molly och 30% rea, den affären hette Skrinet och låg i någon galleria. Jag hade bestämt mig för att satsa på en Lotta lotta coat och 30% lät ju bra. När Fredrik kom fram till kassan sa expediten att de skulle starta rea 50% i morgon och därför fick han jackan för halva priset. *halleluja*

Är jag lycklig eller är jag lycklig, den där jackan har stått på min önskelista ett tag nu. Här kommer lite bilder för att visa de underbara detaljerna som jag älskar hos OM och inte kan få nog av.

# 175 Lotta lotta coat - powder


Här i Gammelbo händer inte så mycket mer än att jag målar och snickrar hela dagarna. Fredrik jobbar denna vecka och nästa vecka innan han går på semester och då blir det ännu mera jobba här hemma. =)

Hoppas det blir en solig och fin vecka för er alla!

7 kommentarer:

andi sa...

Vilken klippa din Fredrik är! "Mission complited" och för halva priset oxå! Snacka om halleluja! :)
Förstår din lycka :)
Nu när jag såg din bild på Irish coffee så blev jag tvungen att gå och sätta på kaffet här ;) Och tina några bullar oxå :)
Låter som du jobbar för fullt i Gammelbo, kan tänka mig att det blir jättefint! :)

Ha det så bra!

Kram!

CLE sa...

Men dra mig baklänges sicken karl han är den där Fredrik - mycket skulle nog Perre göra för mig men jag betvivlar starkt att han skulle besöka en enda Mollybutik om det inte var för att han visste EXAKT vad det var han skulle köpa.
Heja Freddan :)

Sköt om dig
Kram
/CariCleCat ähh...

P.s
Jädrar sicken koll du verkar ha på reorna runt om ute i världen.
Letar fortsatt en Up-to-ism i 3. Blev lite less när den ¨på Tradera drog iväg, såg dessutom att det sannolikt var en 'bluffbudare' som var med som draghjälp - man blir så trött :(

Anonym sa...

Oj vad fin du ska vara!!! Kul! Snäll gubbe du har! Kattungarna växer fort nu, vad söta dom är.
Kram Susanne
www.pilgarden.blogg.se

Livet i byn sa...

Men jag säger det ingen, vilken karl du har!! Om alla män shoppad Odd Molly till sina furar så skulle de bli väldans poppis...

~Livet i byn

Jenny sa...

Hej Vännen!
Din Fredrik är för bra för att vara sann, hihi! Vilka fina Mollysar han kom hem med, han har stil;) Vad bra att han fick jackan till halva priset dessutom:)
Om jag skickar upp Peter till dig ett tag,han är händig och är väldigt duktig på att renovera, laga mat o fixa med bilar, kan jag
få hit Fredrik i utbyte då???! *blink*
Gärna i samband med att Fredrik ska ut på nån resa, hihi! ;)

Ha det gott kära bloggvän o sköt om er allihopa på Gammelbo!

Kraam Jenny

Livet i byn sa...

Maria: Härligt, visst är känslan speciell när man hittar det där efterlängtade plagget...

Du är ju bäst på att spåra upp saker, hoppas du hittar wigwamen och MIN klänning!

~Livet i byn

Linda G sa...

Vilka fina saker han får med sig din man! Lotta lottan är ju jättefin, skulle verkligen inte tacka nej till en sån! Du får gärna hojta till om du hittar en wigwam i grått, du med falkögat;) Kram!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...