23 juni 2010

Kattungarna ~ 5 veckor


Här i Gammelbo går det undan, småttingar växer och frodas. Nu har de lyckats ta sig ur kartongen så man får passa var man sätter fötterna och när man stänger dörrar.

Vi har haft sånt underbart väder i dag och jag har varit ute nästan hela dagen och hållit på. När det blev dags för fotografering satte jag Odd Molly & Odd Fellow i en korg som jag tog med mig ut.

Hönsmamma Winston var ju genast där och försökte bära in dem igen. Det är fantastiskt hur hon förvandlats från tonårsmorsa till vuxen på några veckor. =)

Ni känner igen Fellow på att han har mest vitt i ansiktet medans Molly är mörkare.Min käre Mr Odd Molly ni vet, han som köper mollysar till mig när han är utomlands och jobbar, verkar vara uppskattad bland kvinnorna. Det har nu framkommit lite önskemål om att få byta honom veckovis mot sina egna män.

Självklart så tycker jag att det här är en underbar idé och efterlyser nu till hösten en rörkrökare, en elektriker samt en kock. Eventuellt kan andra män vara av intresse, jag är öppen för förslag och skulle Ernst Kirchsteigers fru läsa detta är hon välkommen att höra av sig. ;-)

Önskar att alla mina läsare har det lika bra som jag de här vackra dagarna, på återseende!

11 kommentarer:

Jenny sa...

Men guuud vad söta de är! Man blir ju alldeles tokig när man ser dem:)

Hihi, har precis berättat för Peter att han ska upp till Dalarna några veckor senare i sommar;) Han fick sig ett gott skratt när han läste våra kommentarer hos varandra:) Det blir en lagom tur med hojen var hans kommentar, så din stand-in man kommer på motorcykel;)
Han är bra på elgrejer o matlagning så han kan säkert komma till bra användning på Gammelbo*fniss*

Ha det bra så hörs vi, hälsa Fredrik;)

Kraam Jenny

Linda G sa...

Dom är ju underbara kissarna! Ljuvliga! Tyvärr är inte min man vare sig elektriker eller nåt annat av det du efterlyste;) Ha en bra kväll och stor kram till dig!

Mycket annat & lite betong sa...

Vad de växer och så gulliga!

Vilken bra idé att byta ut gubben ett tag.

Ha det bra i sommarvärmen!
Agneta

CLE sa...

Min man e min man, jobbar förvisso 'för mycket' men de e det värt :)
Å ang. Ernst så tror jag att han är frånskild, tror att det berodde på att han jobbade för mycket ;)

Kram
/CarCleCat...

Tiger sa...

Neeej, så söta de är nu, småkissarna! En sån liten skulle man gärna vilja ha, åtminstone på bild. :-) Jag gissar att det snart är livat värre, när de springer omkring och klättrar högt och lågt... Tur att Winston har blivit vuxen mamma och håller koll på ungarna.

Glad Midsommar!
Elisabet

Jossan sa...

Ska jag ta reda på om "Arga snickaren" har en fru ? Var inte det ett av dina favvoprogram :-) !

andi sa...

Haha... Du är för härlig! :) Men vad säger Mr Odd Molly själv om det hela? ;)
Ååå, de små kissarna, kan man säga att de är onödigt söta ;)

Önskar er en superfin helg!

*Kram*

Sanni bus sa...

hahaha Du är fan bara för GOOOO du! Jag hade gääärna bytt ut min fubbe mot din kan jag säga. Duger en turktaxi? Kanske kan köra runt dig och dina vänner på era shoppingrundor hahah :D hihih ja du.. INGEN kan nog beskylla mig för att vara politisk korrekt i alla fall, det skall gudarna veta. Hade behövt installera ett munfilter. Hade kommit till pass mer än en gång kan jag säga hahaha :D hahahah Draken haha Inte illa att ha en drake i familjen, fast jag har iof en sådan ingift också, fast henne hade jag fan inte velat ha här hemma ;) Skönt att få komma ifrån lite. Önskar er en UNDERBAR minisemester och glad midsommar. Kram <3

Linda G sa...

Ha en fin midsommar med familj och kissar! Tack för alla fina kommentarer du alltid skriver:) Kram!

Livet i byn sa...

Så söta och så himla stora de små blivit. Visst växer dom med uppgiften även djurmödrar.

Önskar Er en fin midsommar men vi kanske hörs under helgen...

~Livet i byn

Fredrik P sa...

Eftersom jag nu ska tillbringa mina 6 kommande semesterveckor med 4 olika kvinnor i mobiltelefonen på jakt efter fynd och reor i Allmogeträsket, har jag bestämt mig för att söka danskt medborgarskap och skippa midsommar till fördel för den danska högtiden St. Hans. Vid St.Hans tänder man stora "Valborgslika" eldar på stränderna och sjunger trevliga sånger utan massa grodor inblandade. Jag kommer försvenska traditionen lite genom att tända på varenda midsommarstång jag hittar på vägen till Bollnäs...och allt detta som en slags pre-release kampanj för "Post Fire Dew"....Glad Midsommar alla mina temporära sambos......

Mr Odd Molly

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...