15 november 2010

Saturday Show Off hos Maleviks Rosenträdgård


I helgen som var fick jag en kommentar från Håkan med bloggen Maleviks Rosenträdgård. Han hade Saturday Show Off på sin blogg där han samlade länkar till ett helt drös med vackra bloggar och självklart hoppade ju Bönan på.

Håkan har en blogg fylld med de underbaraste rosor man kan tänka sig och faktum är att man nästan känner doften bara av att besöka bloggen. Så nu tycker jag ni ska passa på att kika på alla länkar samt njuta av blomsterfägringen hos honom.

Själv har jag inga levande rosor hemma just nu men hittade ändå en bild på några, dammiga och dana som blir en enorm kontrast till Håkans vackra rosor. ;-)

Här har varit fullt ös i helgen och projektet börjar närma sig sitt slut, bildbevis kommer på onsdag till att börja med. Det har hänt så mycket så jag måste nog dela upp det på ett antal inlägg.

Ha nu en härlig vecka och hoppas ni får riktigt mycket gjort!

1 kommentar:

CLE sa...

Suck, ja visst är det tufft med så mycket saker och så lite tid. Hur gjorde jag när jag jobbade heltid???
Har funderat mycket på det men inte kommit fram till någon lösning.

Jajjemen, här lagas det mat av kungliga mått.
Matintresset har helt klart vuxit med åren, mycket när man inte längre hade några bortskämda söner hemma som kritiserade det mesta.

Ang. reklam på bloggen så instämmer jag till fullo dvs. fy för reklam.
Men sitter inte direkt i den ekonomiska situationen att jag kan välja. Jag är medveten om att det inte kommer att generera några gigantiska summor, kanske inte ens några tior - men varför chansa ;)
Firman går uselt, rent av kasst.
Jag har inte fakturerat en enda krona sedan starten, vem eller vilka ska jag fakturera liksom???
Efter moln kommer sol, känns bara som om det varit en långvarig solförmörkelse...

Kraaam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...