9 maj 2011

Kittens ~ 1 week

Vera, Ellen & Cecil växer som ogräs, fast de gör i princip inget annat än äter och sover så det är ju inte så konstigt. De har ju blivit en vecka gamla i dag så om några dagar är det dags för deras ögon att öppnas. När nästa inlägg kommer om en vecka så får ni se deras ögon, då ska jag försöka filma lite mer också.

Här i Gammelbo har det varit försommarvärme i dag och det blev till och med för varmt där i solen ett tag. Arbete finns det gott om det gäller bara att välja vad man vill göra, jag har tvättat lite och pysslat omkring i dag. För ett tag sen planterade jag lite blommor i min gamla gjutjärnskruka vid dörren, det kommer lite mer bilder i nästa inlägg.

Fredrik kom just hem från Stockholm där han jobbat i dag på IBM och längs vägen hade han lyckats få med sig en ger- och kapsåg hem samt en liten slipmus till mig, då jag har slitit ut den gamla. I morgon är det dags för att använda den då jag tänker sätta igång med fönstren igen, vi har ju ett antal som måste fixas och det är ingen idé att skjuta på det längre.


Nu ska jag försöka befria Esmeralda från allt sand som finns i hennes hår, förstår inte vad den ungen gör ibland. De har i alla fall varit ute större delen av dagen i dag på dagis och det tycker jag är härligt, mindre sjukdomar och sånt som sprids då. Den här årstiden vill man ju inte bli förkyld för då tar det så lång tid innan det går över.

Här är fortfarande varmt ute trots att klockan snart är 2100, egentligen skulle jag vilja sätta mig i hammocken med ett glas vitt vin men det lär väl bli sängen i stället antar jag. ;-)

Ses om någon dag!

10 kommentarer:

VivanDivanGoesFashion sa...

Åååå vilka söta kattungar. Underbart :-)

kram
/Vivvi

Helen sa...

Nä hörru! Det ska vara varningstext på såna bilder! =)
Vilka små sötnötter!

Tiger sa...

Söta små ullbollar ni har där hemma!

Idag var det verkligen varmt och skönt. Synd att man inte var ledig...

Försommarhälsningar
Elisabet

Lingonberrie sa...

Såå söta. Jag kan höra deras lilla pip. Tycker att vi sätter oss i hammocken en stund och småpratar lite. :-)
kram

Jeanette sa...

Söta som kisar på bilderna.

Nu har jag lagt in lite tråkbilder på renoveringen. Ska bli så mycket roligare när det är lite mer piff och fix. ;)
Kram

♥ Bina ♥ sa...

Söta som socker och vilken fin plantering! Aj lav whajt ;)

pst. jag fick inget mail från dig igår..

KRAMAR i massor

Too di Loo ♡ sa...

Jag tror jag dog en smula..fniss..helt underbara små kisar..TUR att vi inte bor nära för då hade risken varit stor att jag tingat en underbaring..å det går inte nu..Har ju Beby Bella som kommer om knappt 9 dagar...:)

Ha det superhärligt:)kram..

andi sa...

Sötisarna :) Farligt att gå in på din blogg nuförtiden, jag blir så sugen på en kattunge ;) Vad snyggt det var med vita blommor i den svarta gjutjärnsgrytan, läckert!
Vetdu... jag fick hem min mixer idag, så nu har jag härmat dig ;) Men oj det var verkligen en rejäl och gedingen sak! Kannan var nästan tyngre än motorn, men jag gillar den, nu ska jag göra mycket gott med den :)

Ha det bäst!

Kramisar

Linda G sa...

Herregud vilka sötnosar:) Och det där med sand känner jag igen. Lille V hade ett halvt grustag i brallorna när vi klädde av honom på kvällen;) Kram!

Designe sa...

Åh vilka sötisar och vilken mysig kattmamma! Så fin plantering du har där ute! Kram :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...