31 maj 2011

Kittens ~ 4 weeks

Vera, Ellen & Cecil har blivit en hel vecka större än sist och de blir bara sötare för var dag som går då deras personligheter växer. Det är nästan helt omöjligt att filma dem när de leker så jag passade på när de fortfarande var dåsiga efter en liten sömntur.
Blogger fortsätter att j*vlas med mig när jag ska kommentera hos en del av er, jag har skrivit många långa kommentarer och sen går det inte att publicera dem. I vissa fall fungerar det och hos en del har jag kommenterat anonymt men jag känner att jag inte orkar krångla mer just nu. Eftersom det är sommar så tillbringar jag inte så mycket tid vid datorn heller så ni får klara er utan mina kommentarer till hösten då jag hoppas att Blogger fixat alla buggar.

Missepissarna ska jag försöka att visa här lite då och då så ni får se dem växa upp. Lille Cecil är redan tingad och får stanna i byn, vilket jag tycker är underbart för då kan jag gosa med honom om jag vill.

Nu får vi hoppas att det blir underbart väder över Kristi Flygare, antar att det är många som har klämdagen ledig. Det ska verkligen bli skönt att ha Fredrik hemma så länge, måndagen kom ju verkligen som en tacksam bonusdag på långhelgen. =)

Önskar er alla en riktigt solig och vacker långhelg!

6 kommentarer:

Designe sa...

Åh så söta och mysiga de ser ut!:) Ja, Blogger har krånglat en del på sistone! Just nu funkar det i alla fall! Ha en skön sommar! Kram :)

Pilgården-Susanne sa...

Jag älskar dina kattfilmer =) Man skulle vilja borra ner näsan i missarna, sååå söta. Tjejerna har samma färger som min Selma. Sköldpaddsfärg som det kallas, dom har rykten om sig att vara hetlevrade men det är nog samma som man säger om rödhåriga, tror inte att egenskaper sitter ihop med hårfärg eller?? Vår Selma är den snällaste man kan tänka men visst är hon bestämd. Nu har dom hittat dvärgbandmask i Borlänge =( köpte maskmedicin idag, det var nästan slut på apoteket. Nu kommer det roliga att få i dom i katterna.
Ha en skön helg!
Kram Susanne

Linda G sa...

Bedårande bebisar:) Blogger jävlas mer än lovligt nu:( Kram på dig!

Jenny sa...

Hej Vännen!
Åååh söt-tussar!! Man vill bara kramas o kela med dem:)

Jag hade oxå problem att lämna kommentarer men så såg jag nån som tipsade om att man ska ta bort krysset i rutan "fortsätt vara inloggad" när man skriver in sin mailadress och passord..jag testade det och då funkade det:)

Ha en härlig långhelg på Gammelbo, hoppas ni får mycket sol och värme!

Kraam från oss på Kråkered

Tiger sa...

Bedårande var rätta ordet! Om vi inte hade katt redan så skulle det vara svårt att stå emot...

Ja, i år blir helgen extra lång. Själv har jag dessutom semester nästa vecka, så nu har jag beställt vackert trädgårdsväder! ;-)

Försommarhälsningar
Elisabet

Vild-rosen sa...

Vilka ljuvliga små söta oskyldiga varelser på bilden * hmmm *. Här är allt bara bra förutom den omskrivna katten. Skall ni vara hemma på semestern eller sticker ni iväg en sväng? Tänkte ev. göra mig en tur åt ditt håll någon dag när det passar.
kraaaaaam, kraaaaam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...