23 maj 2011

Kittens ~ 3 weeks


Här i Gammelbo susar livet förbi och kattungarna växer så det knakar. Jag har lyckats filma lite men det var svårt den här gången för nu har Vera, Ellen & Cecil börjat röra sig och värre lär det bli. Deras små ben är väldigt ostadiga just nu men inom någon vecka kommer det att gå fort, fort, fort.

Förra veckan gjorde jag en liten biltur och hälsade på min bloggvän Susanne/Vildrosen, det var kanontrevlig och hon var precis så gullig och glad som trodde. Det är riktigt kul att få träffa vänner på det här sättet som man inte skulle ha träffat om man inte haft bloggen.

I morgon är det dags för nästa träff, då har jag och favvoLinda lunchdate vilket jag alltid ser fram emot med stor entusiasm. Enda nackdelen är att lunchen går så fort när man har mycket att tjattra om. ;-)

Som ni kanske märker har jag tappat geisten för bloggeri och Internet för tillfället så jag lär antagligen bli lite osynlig över sommaren, ska försöka att sticka in med bilder på de växande kattungarna men jag kan inget lova för orken och tiden finns inte till att hänga framför datorn nu.

Ha nu en alldeles underbar måndagskväll mina kära vänner!

5 kommentarer:

Linda G sa...

Vi ses i morgon:) Söta kisse-pissar! Kram

Jeanette sa...

Du är som jag....lite trött på det. Tack för svaret, ska se om jag får till det och kan prova någon dag. Enklast så.
Köket går sakta, vi har igår byggt en ställning så vi kan fixa väggarna i trappen nu i veckan.
Kram

Madeleine sa...

Oh vilka söta små misar!!! Här har du en till som är lite trött på blogglandet AB, kikar in hos alla andra på min "lista" men känner ingen större lust, inspiration, ork, eller har tid för den delen att blogga själv. Men så är det väl ibland antar jag. Hoppas du får en fin sommar och att man får se dig här då och då :) kram

Tiger sa...

Vilka underbara små kissemissar! Ser lite vingligt ut, men ack så sött. Gulligt när de använder varandra som huvudkudde i förra veckans film.

Njut av försommaren, men visa gärna kattungarna emellanåt... ;-)

Blåsiga hälsningar
Elisabet

heidi sa...

härliga bilder på små kissorna :D h.www.bimbofashionblogg.fi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...