7 oktober 2011

Odd Molly Riksträff 2011


Fota var väl inte direkt prio ett i helgen som var, Bönan hade fullt sjå att prata med alla söta Mollykvinnor, beundra alla vackra kläder samt njuta av spårvagnsturerna.

Jag fick i alla fall kameran ur väskan vid ett par tillfällen, nedan ser vackra bakdelar i mestadels powder. Alldeles i närheten av Minzo hade vi energipåfyllning i liten mysig italiens restaurang, kanongod Cesarsallad blev det för mig.

Den andra bilden visar gulliga Tina shoppandes på Freeport samt det läckra gottebord de dukat upp till oss när vi kom dit efter stängningsdags. Där fanns förvånansvärt mycket i alla storlekar för en gångs skull men jag köpte i alla fall inte mer än en underklänning, bild kommer till veckan.Slutligen några bilder på det jag köpte i Göteborg, mer detaljerade bilder kommer så småningom. Till veckan fortsätter jag också med Katinkas Modelista, måste fota lite bara och det är ju så svårt när det är mörkt och grått. Tänker att jag ska gå ut i dagsljuset och fota i stället men då blåser det starka höstvindar så jag blir lätt hysterisk.


  

Kommentatorsproblemet är inte löst än, vill bara påpeka så ni förstår varför jag inte kommenterar hos er som har inbäddade kommetarsfunktioner. Tycker nog att det är dags för Blogger att fixa problemet, om de uppdaterar sitt verktyg så tycker man att de borde anpassa det till den webbläsare som används av flest användare också. Så himla svårt kan det väl inte vara. *suck*

Här har jag skrivit mer om vad det är för problem. 

I dag drar jag, Fredrik & Esmeralda till Tyngsjö för lite energipåfyllning. Jag ska packa väskan med böcker och läsa hela helgen, någon liten tur med bilen blir det nog också.

Emmis är hemma och håller ställningarna i huset, någon måste ju se till att våra små hårbollar får mat. Kattungarna växer men är påfallande lugna ändå för sin ålder, verkar bli lugnaste kullen ever känns det som och tur är väl det när de är fem stycken. ;-)

Nästa vecka blir det närbilder på inköpen, fortsättning på Modelistan samt kattungar som hunnit bli 5 veckor vid det här laget. Tills dess önskar jag er en kanonmysig helg!

6 kommentarer:

NataljaOblonskaja sa...

Ni ser ju ut att ha haft en ganska hyfsad helg...:)
Har också haft problem med att kommentera men har installerat Firefox idag, får se om det blir bättre.
Ha en skön helg!
Camilla

Jenny sa...

Hej Vännen!
Ni verkar ha haft en toppenhelg här i stan, (jag sitter på jobbet i Göteborg just nu;)) Finfina grejer du fick med dig hem!

Jag fick tips hos Mari/Nordingården om att ändra kommentarsfältet till pop-up fönster istället för inbäddat så går det bra att lämna kommentarer igen:)

Ser fram emot att få se fler bilder av kattungarna, speciellt då den "kitler/Salvador Dali" liknande, hihi!

Ha en riktigt sköön helg i Tyngsjö!

Stor kram från oss på Kråkered

Mycket annat & lite betong sa...

Så många vackert klädda tjejer!

Hoppas du får en skön helg med dina böcker och familj!
Agneta

Hilde sa...

Då var vi 2 som inte hann med att fota värst mycket:) Ha en underbar helg!
Kram

Linda G sa...

Fina köp! Den där koftan blir jag nyfiken på! EE eller Cream? Kram

Septemberflikka sa...

Jag fotade en del i början men på Freeport var det prio att prova massa kläder. Fina inköp! Det var kul att ses, hoppas det blir fler gånger.

kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...