10 oktober 2011

*Svisch* Vart tog de vägen?- Flytta dig brorsan, jag var här först!


Som ni ser så är det inte så lätt att fota de små bråkisarna, jag har tagit säkert 40 kort men det blev inte många som dög alls. Vara stilla och se söt ut finns tydligen inte på deras repertoar.

Jag ska snart släppa ner dem i undervåningen men jag vill förvissa mig om att de hinner till toan när det är dags innan flytten sker. De är inte så förtjusta i att vara instängda i Esmes rum utan kastar sig på dörren när man kommer, snacka om nyfikenhet på livet och utforskarlust av världen.

  

Katinkas modelista fortsätter, sakta men säkert för mig. Jag blir tokig när jag ska fota den här årstiden, det blir som sagt inte som jag vill. Listan i sin helhet hittar ni här hos mig.

FAVORITPLAGG - under vår/sommar

Det som används mest hos mig på våren är just jeansleggings och tunikor, tröjor med lång ärm. Tunikan kommer från en gammal Mollykollektion och är jätteskön i flanelltyg, leggingsen kommer från Lindex.

På sommaren går jag helst i short och linne, är det varmt så är det så lite kläder som möjligt som gäller för mig. Smirkshort fyndade i Barkarby med 20% på outletpriset och vitt linne även det från Odd Molly.
 

FAVORITPLAGG - under höst/vinter

På hösten vill jag inte riktigt släppa sommaren utan då blir det ofta velourklänningar och barbent så länge det går, sedan med leggings till.

Vintern är ju som bekant kall och eftersom jag är frusen av mig då så blir det mest velourbyxor och tröjor av olika slag, dessa från Odd Molly. Perfekt när man kan ha kalsonger under, vi har ju varit med om två kalla vintrar på raken så man börjar bli lite van nu att det är kläder på som gäller.
 

Här i Gammelbo är allt som vanligt, Fredrik är i Köpenhamn och jag, Esmeralda samt Emmis håller ställningarna. Fredrik kommer sent på fredag för att redan på söndag dra vidare till Frankfurt. I helgen frågade han mig om jag hittat någon butik i Frankfurt som säljer Odd Molly.

Det hade jag inte men förstod vinken tydligt, ska snart ta itu med att leta efter någon samt maila över en pytteliten önskelista så att han har något att gå efter när han kommer dit. ;-)

I morgon är det lunchdags med gulligaste vännen Linda och då ska jag skvallra vad jag gjorde i Göteborg under Mollyträffen. *moahaha*

Önskar mysig kväll till alla mina läsare!


PS. Ni har väl inte missat att jag kan kommentera igen hos bloggar med inbäddad kommentarsfuktion. *jippie* DS.

7 kommentarer:

♥ Bina ♥ sa...

Jippie - härligt att du är tillbaka "därute" och kan sätta avtryck!

Vilka ljuvliga dunbollar.. de är ju så goa <3

Åh ja velourplaggen är verkligen toppensköna nu när det är kallt. Dem där gröningen skulle gärna få bo här om du ledsnar.. eller kanske är sugen på en ljusblå med lite längre jacka och knyte. ;)

Ha en härlig kväll - nu skall jag knyta ihop mina små ;) eller iallafall få dem att knyta sig före det är dags att vara chaufför igen då dottern tog ett extrapass i natt.

KRAAAAAAAAAAAAM bästa Javan!

Fröken Abbe sa...

Ja, jag såg ju att du kunde! Jag har ju haft en del problem med det, så jag försökte inte ens till slut. Vad trevligt det var att träffa dig! Hoppas det blir fler gånger! Och vilka sötisar du visar idag!
Kram

Linda G sa...

Söta kissarna! 12.30 blir kanon! Kram

Hilde sa...

Vilka söta pälsbollar du har hemma. Är det inte svårt att ge/sälja bort dessa nystan?
Kul att du kan kommentera igen:)
Kram

Anonym sa...

Kattungarna är så ljuvliga och roliga. Snygga kläder också.

Kram

Tiger sa...

Söta bilder på de små krabaterna! Förstår att de är svårfångade på bild! Tiger var inte stilla en sekund i vaket tillstånd under hela sitt första levnadsår... Vi var tvungna att köpa ny sele när vi skulle träna honom inför veterinärbesök. Den gamla hann man aldrig knäppa, så det fick bli en med snabbkoppling!

Hösthälsningar
Elisabet

Tove sa...

Nej så söta katter!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...