18 november 2011

Någon som vill ha en gremlin?Det här är helgen då annonser på de små monstren kommer att läggas ut och jag tänkte att mina läsare skulle få första tjing om någon skulle vara intresserad av en liten gremlin. De är alla pojkar med olika personligheter men ändå ganska lika, jag har gosat med var och en av alla kattungarna dagligen sen de föddes och de är därför supersociala.  Esme har ju hjälp till med att göra dem härdade och även Selma (gammelkatten) har varit med och uppfostrat. Marwin å andra sidan har mest klemat bort dem, men vad kan man vänta sig av världens snällaste katt. Han hade ju inte ens vett att fräsa åt dem när de var nyfödda.

Katterna är 11 veckor i morgon och om någon är intresserad är det bara att höra av sig via min mail som finns i fältet till vänster. De kostar 450:- och för det fascila priset så får man ett stycke goskatt samt en tablett med sig hem för att maska av katterna själv, nu är inte det någon panik för deras mamma har mig veterligen aldrig haft mask. Kan kanske bero på att hon aldrig äter råttorna hon fångar, men men katter ska ju maskas av ibland så då får man väl göra det då.

Är ni nyfikna får ni gärna komma och hälsa på dem i helgen, det finns alltid någon hemma och för övrigt är det först till kvarn som gäller. Självklart håller jag på kattungarna någon dag om man inte kan komma direkt att titta men inte hur länge som helst då annonser oftast är färskvara, i alla fall på Blocket.

Nedan kan ni se dem i playmood, filmkvalitén är inte den bästa och det beror inte enkom på fotografen utan även på det dåliga ljuset. ;-)Skylten nedan har jag köpt från någon webbshop, tyckte minsann den passade perfekt in här i Gammelbo.Önskar alla en underbar helg nu och jag lovar på heder och samvete att komma med en tävling nästa vecka!


12 kommentarer:

Katinka sa...

Så söta, men neej. Har en vildsint juycke här som helst juckar på katter så det går nog inte. Ha en fin helg! Kram

Hilde sa...

Hade du inte bott så långt borta hade jag tingat en. I och med att en av våra katter är försvunnit mår inte den andra så bra. Hon piper och gnäller, och hade hon haft möjligheten att limma sig fast på mig hade hon nog gjort det. Lycka till nu.
Kram

Helen sa...

Jättefina små! Men det är lite långt att släpa nån till Skåne. =)

När det gäller avmaskning så har det kommit lite nya rön på det. En vuxen katt behöver du inte avmaska om den inte har mask. Maskarna har dessvärre utvecklat resistens mot maskmedlen (framför allt Axilur) så numera rekommenderar man att avmaska så lite som möjligt.

Säger hon som har lite svårt att släppa jobbet som djursjukvårdare fast hon blev ssk =)

Oslotigern sa...

Skulle gärna köpt en, de är ju fantastiska! Men sambon allergisk och Oslo långt bort :-(

Kram och ha en fin helg!

Solid sa...

Hej!

Underbart söta men här härskar Otto och är man snart en 11 år gammal Jack Russelherre så släpps inga katter in.

Kram från Eva

Maria/Javabönan sa...

Helen: Vad skönt att höra då jag faktiskt inte brukar maska av dem förrän jag ser att de ha mask. Fast nu är det ju just Axilur jag brukar använda då. Tur för mig att det bara är 2 av fyra katter som brukar ha mask. =)

Kraaaaaaam

Maria/Javabönan sa...

Eva: Förstår att Otto vill ha matte o husse för sig själv, det kan man väl få när man har nått den högaktningsvärda åldern av 11 år. =)

Kraaaaam

VivanDivanGoesFashion sa...

Såååå söta. Hade jag inte redan haft tre yrväder hade jag lätt varit intresserad. Kattungar är ju det goaste som finns nästan:-)
Trevlig helg
Kram
/Vivvi

by JODY sa...

Åh vad jag önskar att jag hade kunnat ha katt, hoppas ni hittar fina hem åt dem allihopa :)

CLE sa...

Sötnosar e de allihopa...
Perres åsikt är däremot orubblig, Dessan däremot hade inte haft några problem med några kattor :)

Kraam
/Carina

CLE sa...

ooouuuiiiii Loppan kommer inte prata med mig på flera veckor.
Fast å andra sidan känner man så snälla människor som gärna vill hjälpa till så är det bara att tugga i sig diverse förseningar :)

Sköt om er
Kraam

Myriam sa...

Adorables!!!!!!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...