4 september 2013

Nu är det dags för stryk-

ning. Har skjutit upp det hela sommaren och strykhögen har vuxit drastiskt men med CSI NY på tv:n och 2 nya flaskor väldoftande strykvatten så ska det nog klaras av så småningom. Rom byggdes ju inte på en dag. ;-)

 
 
Under tiden jag fnular på en ny header så tänkte jag göra en liten undersökning, varför inte utnyttja alla funktioner man har tillgång till tänker jag.
 
Så svara gärna på min lilla enkät längst upp till höger!
 
Jag funderar över hur du stryker, själv stryker jag allt innan det läggs in i skåpen och hängs in i garderoben. Hade jag ork och tid skulle jag stryka t-shirtar med men de viks bara ihop och buntas på hög, däremot kommer det inte in något i mitt linneskåp som inte är struket. Det tar helt enkelt för stor plats och dessutom är det så underbart att ligga på strukna lakan.
 
I kväll kommer gubben hem från Göteborg, det ska bli mysigt. Det är lite tomt här hemma nu för tiden då alla stora barn är utflugna, mer om det i framtida inlägg.
 
Önskar alla en härlig höstdag!
 
 

8 kommentarer:

Ninna med En Skopa Odd... sa...

Själv stryker jag aldrig...fast det skulle verkligen behövas. Jag lider av fobi mot strykning. :)
KRAM!

Unknown sa...

Jag stryker ingenting. Vare sig kläder, gardiner eller annat. Äger inte ens ett strykjärn! Däremot är jag en jävel på att hänga fint så det torkar hyfsat oskrynklat;) Kram på dig!

Maddie sa...

Härligt att läsa här hos dig igen!! Kul med ny header som du klurar på, ska bli spännande och se sen :) uff...stryka....jag är tyvärr en sån som väntar tills det är ett helt berg att bestiga och stryker bara det som absolut måste strykas. Men det är himla skönt att sova på strukna lakan! Får kanske ta upp den sysslan igen då ;) kram

Carinale sa...

Kaffebönan On the Air!
Hej å hallå på dig :)

Allt väl i Gammelbo får jag hoppas - stor kram till dig å de dina.

Carinale sa...

Du de var lång leveranstid på den där nya bloggen - nästan lite mina takter ;)

Kram
/Carina

Jenny sa...

Halloj i stugan!

Jag stryker det mesta, brukar stå framför tv:n:)

Bra att ni fick nästan dubbelt betalt för sofforna! Ektorp har vi också, bytte från en howardsoffa,hihi! (ångrar det liite;))

Hoppas ni har det bra på Gammelbo!

Vi hörs!

Kraam Jenny

Melody and M.E sa...

Jag stryker också framför TVn! Stryker det mesta, men lakan och dukar manglar jag! Igår skulle jag ta tag i tvättberget och efter en fjärdedel så stod jag där med ett kallt strykjärn! Det dog! Bara några månader efter garantin gått ut! Så gissa vad som ska inhandlas i helgen!
Trevlig blogg du har!
Kram M.E

Mycket annat & lite betong sa...

Hej!
Grattis till din lilla levande kanelbulle!
Och strykning...jag stryker bara det som är absolut nödvändigt. Aldrig lakan.

Ha en skön helg!
Kram Agneta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...