17 oktober 2013

Jag har umgåtts med Ernst den här veckan

I början av veckan knackade brevbärar'n på och lämnade de här böcker som jag beställt på Bokus. Ja eller så gick det ju inte riktigt till, ska jag var ärlig så fick jag åka 2,5 mil till närmaste utlämningställe för Schenker och snällt hämta mina egna böcker. Nu händer det faktiskt att brevbäraren knackar på, jag bor ju trots allt på landet.I alla fall har jag sprungit runt här i huset i Gammelbo och letat efter lite ljus för att kunna fota. Jag hatar att fota med blixt, det blir bara inte bra. Speciellt inte då jag inte har någon hardcore-kamera utan bara en sån där liten enkel sak där det är bara att knäppa. ;-)

Det är ju ingen hemlighet sen tidigare att jag älskar Ernst, vilket jag inte är ensam om i min familj. Även Fredrik & Esmeralda tillhör de som mer än gärna ser honom pyssla, så i somras blev det myskvällar framför tv:n när det var Sommar med Ernst i rutan.

Besökte faktiskt årets arbetsplats då jag inte bor alltför långt från Kolsva, en liten lämplig kvällstur med bilen blev det. Det såg lite öde ut och bilderna blev nog kanske inte världens bästa men det stora problemet är att de finns i min Iphone och där lär de förbli för jag tycker det är så krångligt varje gång jag ska koppla mobilen till datorn. J-vla strul helt enkelt och passar man sig inte så har man inte fått med allt tillbaka till mobilen, har hänt mig en gång då jag skulle få hjälp av sambo aka Äppleälskaren. Det är ju såååååååååååå enkelt sa han och ändå lyckades han inte få med min ljudbok tillbaka som jag redan en gång lagt in i mobilen. *suck*Undrar om Esmeralda brås på sin mamma för i går kom hon hem från skolan med den här granen som hon hittat på skolgården, en kompis hjälpte henne att klippa av den med en sax. Nu kan vi pynta den sa hon till mig. - Hmmm, ja det kanske är liiiiite tidigt men vi sätter den i vatten i alla fall. :))

Nä, nu har jag inte tid att sitta här. Det kommer ett inlägg om släktforskning så småningom, jag börjar lite mjukt med ännu en undersökning.

Kika längst upp till vänster och klicka där lite snabbt i stället för att kommentera nedan, det går mycket fortare och du kan vara på väg i cyberspace igen innan du hinner blinka. ;)

Tidigt ute men säger ändå, ha en underbar helg!

5 kommentarer:

Mycket annat & lite betong sa...

Nej, inget bättre väder här. Regn och rusk!
Mysigt att umgås med Ernst. Hoppas att vi får träffa honom till jul igen.
Bra uppfostrat barn! Hon vet, hon!

Jag har varit i vänstra hörnan.

Kram Agneta

Carinale sa...

Tjena på dig Kaffebruden!
Eftersom alternativet 'Har gjort' inte finns med så får jag snällt skriva här i alla fall :)

Å aaaaaallla älskar väl Ernst ;)
Kraaam
Till
er
Alla

Vita drömmar och choklad/Milla sa...

Kikar in för att önska dig (och Ernst ;) en fin vecka :O)
Kram Milla

Jenny sa...

Hej Hopp på Gammelbo:)
Hoppas allt är bra!

Ernst ja, han sätter många hjärtan i brand, hihi!

Härhemma försöker vi jobba undan i hallen..lister, foder o staket är beställda från ett lokalt snickeri. Tills vi får dem fixar vi pärlsponten som ska vara i taket. Kommer bli såå skönt (och fint!)sen när det är klart..förhoppningsvis i januari/februari:)

Vilken fin minigran:)

Ha det gott,

Kraam Jenny

Anonym sa...

tja tja bloggen! Bra inlägg om Ernst!
puss

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...