14 april 2010

- Mamma, du har mål på händerna!


Ja visst har jag mål på händerna.

Mål är tydligen samma sak som färg för Esmeralda, dvs sånt som blir när man har målat och eftersom jag har målat varje dag hittills den här veckan så har jag så klart mål på händerna. ;-)

I dag däremot har jag varit i Falun och hämtat lite auktionsgods som finns på bild nedanför. Burken från Cloetta ska jag nog behålla, det vita porslinet ska jag sälja i min gårdsbutik så småningom och den gamla slitna kassaapparaten ska jag ha som dekoration i nämnda gårdsbutik.

Den gamla slitna kassaapparaten är en National och just den här tillhör inte de allra mest utsmyckade utan den är snarare mycket enkel i sin design. Nu spelar det här inte mig någon roll då jag inte gett så mycket för den, jag tycker bara att det är en rolig grej att ha i gårdsbutiken.

Min Fredrik far ju omkring lite överallt i sitt jobb och i fredags när han kom hem från 3 dar i Köpenhamn så hade han köpt lite smycken till mig. De kom från Pilgrim som är ett av mina favvosmyckemärken.

Han har ju även lovat mig att jag ska få en Molly från varje land han jobbar i så det var med stor spänning jag väntade in honom i går kväll efter 2 dar i Oslo. Den här gången blev jag faktiskt lurad rejält. Jag hade nämligen letat upp några butiker i centrala Oslo där de sålde Molly men efter lite telefonkorrespondens med honom så visade det sig att de inte hade något som fanns på min önskelista.

Då säger han att han har köpt något annat åt mig och att jag får se när han kommer hem. Fy så nyfiken jag blev. Han hade nämligen en back-up för redan när han klev av planet såg han att de hade OM på flygplatsen i en butik och där köpte han en Molly åt mig på hemresan.

Så för första gången har han helt valt något själv, min Mr Odd Molly och vad han hittade på får ni se i nästa inlägg. *hihi*

I dag hann jag även med att besöka Sara i Borlänge som säljer Odd Molly och hade sån tur att jag sprang på 50% på Pre-Spring. Allt låg i en hög på ett bord för att det skulle sättas upp så jag antar att jag var bland de första och hittade därför en hel del i min storlek. Självklart hade jag en påse med mig hem därifrån också. =)

Nu väntar den där målningen på mig igen i morgon, men vi ses snart.

Ha det så underbart i vårsolen!

10 kommentarer:

Linda G sa...

Halva priset skulle det vara jämt;) Visst är det kul med fynd....Kram

Jenny sa...

Hej Vännen!
Vilka fina gamla saker du fått tag på! Kassaapparaten kommer ju vara hur fin som helst i din gårdsbutik!

Är inte så lite avis på dig som har en helt egen MR Odd Molly!!;) Finfina smycken han hade med sig från Danmark. Nu väntar jag med spänning på att få se vad du fick för Molly från flygplatsen, du lyckans ost:)

Ha det gott!

Kraam Jenny

Livet i byn sa...

Men hallå? Fynda itll 50% vill jag med :0) ser fram emot att få se vad Mr Odd Molly köpt till dig.

~Livet i byn

Jenny sa...

Hej igen!
Hihi, ja vi kanske kan byta nån gång ibland;)
(Jag har faktiskt fått ett Odd Molly linne av min käre P en gång kom jag på nu:))
Just nu är jag mest glad över att han ska byta mina dubbdäck till sommardäck imorgon så då får du inte låna honom;)

Aaahh Odd Molly butiken i Los Angeles!!! Kan det bli bättre??:)

Kraam Jenny

Lilla Kullan ♥ sa...

Så fina saker alltså.

Jo, jag har hängt tvätt i tre dagar nu...ute. Det har gått bra ändå. Den värsta perioden har inte börjat än. Men lite märker jag på ögonen. De blir liksom bubbliga och man ser lite suddigt. Men nu ska vi visst få 2 dm snö. Nää! Jag hoppas att det är i fjällen de menar och inte här.

Puss och kram Stina

CLE sa...

Hej på dig fina Maria, 'Måndagsexet' här!

Känns tryggt å höra att jag inte är den enda som inte varit i Thailand, känns nämligen som om ALLA varit där...
Försöker febrilt förklara att Grekland (dit vi åker varje år) minsann är minst lika fint - och nämre, lyckas väl sådär :(

Å vad roligt om du kommer ner till (är det ner föresten???) Stockholm under maj.
Sanni Bus meddelade att hon skulle hit under vecka 20, funkar det för dig skulle vi kanske kunna sammanstråla allesammans =)

Kraam
Toy Troll
/Carina

Mycket annat & lite betong sa...

Hör du, du, jag tycker nog att din Mr Odd Molly skämmer bort dig lite grann. Och så Pilgrimsmycken. Det är min favorit också.
Det ska bli kul att se killarnas rum sen, kämpa på med målningen!

Vad kul med en gårdsbutik, när blir det?

Agneta

Mia sa...

Hej
vad mycket fint du fyndat, jag har en liknande fast marabou stork som medicinlada i koket.
Sa mysigt att fa pyssla och gora fint i en alldeles egen gardsbutik hade garna besokt den om jag bott narmare.
Vad mycket fina odd mollysar du har finns det nagot annat i din garderob.

Ha det bra
Kram Mia

Josanne sa...

Kassaapparaten är ju helt underbar!
Och snacka om att du gjorde mej rejält nyfiken nu. På både dina egna fynd och makens köp. Alltid lite extraspännande när någon annan valt. Ser framemot bilder snart.
Ha en bra lördag. Kram!

Villa Solgården sa...

Åh så fina saker du fått tag på!!! Själv har jag varit på loppis både i går och i dag, det är ju bara SÅ roligt, kom hem med en fin gammal köksvåg.

Ha en riktigt skön helg!

Här ska det storstädas *pust!*

Sanna

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...