7 april 2010

Påsklov i Gammelbo


Ja så har då halva Påsklovet förfallit och det är dags för mina stora barn att åka till sin pappa. Vi har ätit mycket påskgodis och god påskmat. Esmeralda gick påskkärring i byn i lördags och kom hem med en massa godis och pengar.

Själv har jag inte fått så mycket gjort utan mest legat på latsidan men det är det slut med nu, herregud jag hinner ju ingenting och tiden går så fort. Nästa vecka är det hårdkörning med grabbarnas rum. Jag ska försöka att koncentrera mig på en sak men jag har så mycket att göra så jag hattar hit och dit.

I går skjutsade jag Fredrik till Köping för han skulle med ett tåg till Stockholm. Hans bil har varit på verkstad där och nu är den klar. Resten av veckan åker han till Köpenhamn igen och vi blir själva jag och Esmeralda.

När jag var i Köping råkade jag springa på en affär som sålde Odd Molly och fick en liten påse med mig hem. Kunde inte motstå en liten söt sak från en tidigare kollektion. Berättar mer i nästa inlägg. ;-)

Jag har läst en hel del bloggar under ledigheten och många innehåller vackra vårlika bilder så man blir så inspirerad att göra fint ute. Tyvärr så har vi inte lika fint här i Gammelbo för här är det massor med snö kvar på gräsmattan, se bilden nedan. Solen har knappt visat sig och det blåser kalla vårvindar. I dag var det både mulet och dimmigt när jag vaknade.

Nu ska jag göra lite pizza till de stora barnen innan jag skjutsar dem i eftermiddag. Tiden går så fort när de är här. Jag och exet träffas halvvägs i Smedjebacken hos min morsa, det passar utmärkt att få träffa henne, Lasse och Pipen en stund.

Hoppas ni har/har haft ett härligt Påsklov!

11 kommentarer:

CLE sa...

En sån söt liten Påskkärring :)
Men vad tokigt att du 'råkade' springa på en butik som sålde Odd Molly, sådan otur har jag också ibland. Dock tackålov inte allt för ofta vilket kan bero på att jag inte rör mig längre bort än till Farsta Centrum och där finns ingen Mollybutik alls :( (kan inte bestämma mig för om det hamnar under kategorin bra eller dåligt?)
Vi hade också en massa gigantiska snöhögar på vår tomt, men Perre har spridit ut snön på gräsmattan och på det sättet eliminerat snön, det gäller att vara listig =)

Kraam
/Carina

Linda G sa...

Söt påskkärring! Tycker att du kan visa innehållet i påsen NU! Kram:)

Helena-Theodora sa...

Ja nu blev jag nyfiken på påsens innehåll.

Kram

Jenny sa...

Halloj på Gammelbo, Kråkered calling:)

Vill oxå se NU vad det är för goding påsen! ;)

Vad söt Esmeralda är!

Gösta ja, han håller fortfarande en ganska låg profil, ligger mest o sover på dagarna. Han har hittat en favoritspot på Tindras säng bland hennes mjukisdjur, hihi! ska visa en bild på bloggen nån dag:))
Han får nog bo in sig här i några månader innan vi vågar släppa ut honom..

Ha en fortsatt trevlig påsklovsvecka!

Kraam Jenny

andi sa...

Hej!
Vilken söt påskkärring och vilken mysig blogg med mycket inspiration! Gillar ditt typsnitt du använder.

Mvh
Anki

Designe sa...

En sån söt liten påskkärring!:) Åh, har du handlat Odd Molly nu igen??!! :) Nu blir jag nyfiken igen! Nu har jag äntligen antagit din utmaning och skrivit hos mig! kram :)

Mycket annat & lite betong sa...

Hej!
Påsken har varit bra här, men för kort.
Det låter som en bra idé att koncentrera sig på en sak i taget men det är inte så lätt som det låter.
Jag skulle ha gått på trädgårdsmässan idag men istället sitter jag här och är förkyld.

Agneta

Lilla Kullan ♥ sa...

Vi har också en massa snö kvar. Men nu lovar de +15 grader i nästa vecka. Hoppas, hoppas...Då kan jag hänga ut tvätten. Det älskar jag.:-) Kram Stina

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Söt liten påskkärring!
Jag har bott i köping i några år. Vart kommer du ifrån?
Kram Anette

CLE sa...

Iiiiiiiiiiii blodet isar sig när jag inser att jag har vaggats in i falsk trygget bland mina Mollyvänner - jag får hänga ut en krispigt vit Alchemistry och mäkla fred med mina stalkers - Only Mr.Holknekt can help me now....

Sofia sa...

Skulle rekomendera en sväng till Känsla och smak när de har rea de kör en sommar och en vinterrea först 50% på stora delar av butiken sen 70% efter ett par veckor. Jag fyndade stort i januari (Lovelyknit royal likadana strumpor spoiler dress och skirt i den blåblommiga på 50% och en flanellblus en frilltop och ännu en spoilerskirt som jag sålde på tradera och finansierade hela höpet på 70%) Nu hoppas jag på en fin fynd runda i slutet av juni!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...