14 februari 2011

Alla Hjärtans Dag


I dag går mina tankar till mina nära och kära, främst då till min älskade Fredrik aka Mr Odd Molly. Vi träffades i början av 2005 då vi båda var nyseparerade och nu har vi hållit ihop i 6 år, vi närmar oss med stormsteg 7-årskrisen. *ler*

Nedan några vackra ord som Fredrik har skrivit till mig, hur kan man inte falla för en man som kan uttrycka sig så vackert? Jag blev då totalt bortkollrad i alla fall. Texten finns numera på en dörr i vårt sovrum och när jag har renoverat dörren, dvs tagit fram spegeldörren som finns därunder så ska jag måla dit texten igen.


Här har vi en bild på honom med en liten nyfödd Esmeralda som just fått ett bad hemma i Gammelbo. Åren går fort så man får försöka ta vara på livet och dess speciella stunder. Speciellt fort går det ju med de älskade barnen, vips har de börjat skolan, sen är det studenten och poff så har de blivit vuxna. Man vill liksom försöka hålla kvar dem som små ett tag.

Just nu ligger den stackars älsklingen uppe i sängen och försöker arbeta liggandes, han sträckte nämligen ryggen i fredags när han skottade och det har blivit värre för varje dag som går. Ja ni vet ju hur det är med sjuka karlar?! ;-)

Önskar Er alla därute en fin Alla Hjärtans Dag tillsammans med Era kära, ta vara på dagen och gör något mysigt tillsammans.


12 kommentarer:

Jenny sa...

Hej Vännen!
Ja, visst var hon fin i sin Molly, bra val tyckte storasyster;)

Har sagt det förut men din Fredrik, aka Mr Odd Molly verkar vara en riktig drömkille!! Släpp honom inte;) Jättefina och romantiska rader han skrev till dig oxå:)

Hade ni bott närmre oss hade jag skickat honom till syrran eller pappa, de är massörer och brukar kunna göra underverk med onda ryggar:) Hoppas han kryar på sig och att "frugan" skämmer bort honom nu när han är så eländig på Alla Hjärtans Dag o allt!

Sköt om er finaste familjen på Gammelbo!

Kraam från oss på Kråkered

Linda G sa...

Vad fint skrivet:) Ha en underbar Alla hjärtans dag! Kram!

Fredrik P sa...

Tack min kära Javaböna.....

Lingonberrie sa...

Vilken fin kille och så fint skrivet på dörren. Ge honom en puss på ryggskottet och ha en finfin dag!

Ha en underbar alla hjärtans dag!
Kram!!!

bakom berget sa...

Oj oj oj....Vilken Guldpuck till kille va!! Honom ska du vara rädd om.
Tänkte jag skulle titta in och önska Dig en fin Alla Hjärtans Dag. Kram från Åsa.

Designe sa...

Oj, så vacker text! Klart man fallar för sånt! Dessutom så är han ju bra på att köpa Odd Molly kläder till dig! :)Så fint att ha texten på en dörr! Ha en riktigt fin Alla hjärtans dag du med! Kram :)

Vild-rosen sa...

En stor kram till dig på Alla hjärtans dag.
Susanne.

Ps En kram till maken också som skriver så vackert Ds

Fröken Abbe sa...

Alla hjärtans dag kan vara underbart om man är tillsammans, too much om man är olycklig eller likgiltigt om man sitter ensam. Hoppas ni har en mysig kväll trots en skadad man!
Kram

The Queen of fucking Everything sa...

Å vilken fin kärleksförklaring!!

Stor kram till dig på Alla Hjärtans dag=)

CLE sa...

Sicken poet han är den där Odd Rolly å vad fint han textar :)
Perre brukar (brukade) citera från låtar, det funkar det också däremot har han aldrig sagt det i toner, men tycker om honom ändå!
Sköt om er alla
Alla hjärtanskram
till er

Jenny sa...

God morgon i stugan!
Vilken snygg servis du samlar på, passar ju bra att den heter Maria oxå;)

Kom o tänka på Pia som har bloggen Ateljé Skogslyckan, hon har en webshop med gamla grejer, kanske hon har din servis? Hon är "expert" på porslin och har en hel del i sin butik:) Kika in där vetja!

Önskar er en bra dag på Gammelbo!

Kraam från Kråkered

andi sa...

Hej!
Oj vad fint skrivet!!! Förstår att du blev bortkollrad! :) Och jättefint på dörren! Tänk om 100 år när någon kan läsa det och bli nyfiken på paret som det handlade om. Lite historia, kärlekshistoria, vackert!

Hoppas att ni har det bra, nu idag var det ju riktigt skönt ute, min 6-åring och jag lunchade på Wok-house i Linde sen gick vi hem och kollade på film :)

Kramar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...