16 februari 2011

Killroy was here


Efter att ha varit i källaren och laddat mer ved i pannan möttes jag av detta på datorn, ett tydligt tecken på att gubben börjar bli uttråkad av att tillbringa dagarna jobbandes i sängen med ryggskott.

Själv är jag extremt irriterad på min dåliga digitalkamera, inte för att den bara har 6.o megapixel utan för det faktum att den raderat alla mina bilder jag tog i lördags när vi var och fikade i Norberg på Elsa Anderssons Kafé. Jag tog massor och då menar jag massor, med bilder och de är hux flux borta. De finns ingenstans och jag har inte lagt in dem av misstag i min dator för där har jag redan letat, de är helt enkelt icke existerande. Jag fattar nada, zip, zero helt enkelt.

Jag vill ha en ny kamera, helst en systemkamera men de kostar ju så mycket. När det gäller teknik är jag snål som bara den, min mobil är x antal år gammal och jag har ingen lust att lägga pengar på en ny om jag absolut inte måste. Den lär ju knappast hålla för evigt så förr eller senare måste jag ju köpa en ny. Nåväl, tillbaka till den dumma kameran. Jag fattar helt enkelt inte vad som hände med mina bilder från konditoriet.

I stället har jag fotat mitt Pilgrimsarmband som jag klickade hem från DeepFling. Armbandet är så gulligt och passar mig som handen i handsken i färger. Esmeralda tyckte vi kunde ha det tillsammans och det kan vi väl, jag har det nu och hon får det sen. ;-)

Köpte tulpaner till gubben med ryggskott i måndags för att det ska bli lite vårigt inomhus i alla fall, ute har vi ju full vinter igen och solen lyser med sin frånvaro för tillfället.

Nu har jag svamlat mig igenom ett helt blogginlägg så nu ska jag avsluta det här och gå och måla lite, på fredag kommer uppdatering på Emmis rum. Vi har börjat tapetsera där och nu håller jag på att leta stång till rullgardin. Tänkte att jag skulle visa er hur man gör en egen rullgardin här på bloggen, jag har ju själv fått så många goda tips genom åren så det känns bra att kunna ge lite tillbaka.

Ha nu en übermysig Mittwoch! ;-)

8 kommentarer:

Fredrik P sa...

Bilderna är nu återfunna....teknikens under eller vad det kallas....

Linda G sa...

Vad skönt att bilderna är återfunna! Vill se! Eftersom jag inte äter sånt gottigott för stunden vill jag se det i alla fall;)
Uttråkade män är tydligen inte att leka med....
Kram! (Ses på tisdag:)

Designe sa...

Åhnej va trist!...och särskilt när man fotat nåt särskilt och dessutom mycket bilder! Härligt med lite tulpaner! Det kan man inte få nog av...man kan köpa nya i ny färg varje vecka! :) Ha det! Kram

Vild-rosen sa...

Härligt att bilderna är tillbaka igen, men var hittade han dem ...du hittade ju dem inte i kameran och inte i datorn sa du ;)
Elsa Anderssons kafé är ett riktigt mysigt kafé och så mycket gott de har där.
Ha en fin kväll och stoooor kram till dig.
Susanne

Jenny sa...

Hej Vännen!
Tänkte precis skriva att vad tråkigt med bilderna men så ser jag Mr Odd Mollys kommentar, vad bra att de är hittade:)

Ha en mysig kväll på Gammelbo!

Kraam Jenny

Johanssonskan sa...

Jisses... våndades med dej ang bilderna... jäkligt trist & framförallt frustrerande när man klickat massor !

Å så läste jag kommentaren överst & blev HELT lugn igen :-)

Härligt !
♥Åsa

Mycket annat & lite betong sa...

Konstigt med bilderna, ibland fattar man inte vad som händer. Att de plötsligt finns där igen!

Så sött armband, jag samlar idéer för att göra egna smycken.
Jag vill gärna se hur du gör din rullgardin!

Ha det så bra!
Agneta

Lingonberrie sa...

Ja! Bilderna är tillbaka! Tänk jag trodde att jag redan kommenterat här men se nähä?

Appropå dareme tank så var jag tvungen att stryka med handen på den efter din fråga, haha! Smeka och känna om spetsarna var polyesteriga eller hm..:-)

Jag vet inte riktigt. Tycker att dom känns fina och lite lyxiga. Nederkantens spets är lite förstärkt på baksidan, på insidan av blommorna med någon sorts plastgummistruktur som är så tunn och skir att det mest ger ett skimmer åt spetsen. Jag gissar på att det behövs så man inte förstör nederkanten när den töjs lite hit och dit? Inget som stör..

Kram!!!! och ha det fint!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...