11 februari 2011

Innan snökaoset


Hallå alla vänner, long time no seen!

Tiden har inte räckt till bloggning den senaste veckan. Fredrik har jobbat hemma och det har varit mysigt, vi har tränat tillsammans för ovanlighetens skull.

I tisdags sken solen så vi tog oss en sån där underbar vårpromenad, det var nämligen ganska varmt och skönt i solen. Kameran fick följa med och jag tog lite bilder på den vackra snön. Den första bilden visar Gammelbo i snöskrud.Slutligen vill jag som stolt mamma säga ett riktigt stort


GRATTIS TILL KÖRKORTET SEBBE!

Körkortet fick han förra veckan men bilden är från sommaren 2010, en liten kontrast mot de andra bilderna så vi vet vad vi har att vänta på. Ni har väl märkt att det blir ljusare för varje dag som går nu?

Mina smycken från DeepFling anlände i dag och jag ska fota dem och visa på bloggen hade jag tänkt. Ett annat paket anlände också, ett fynd som jag gjort på Trendsales i Danmark. Visst är det kul med paket, ja med post över huvudtaget. Det är ju liksom lite dagens höjdpunkt när man bor på landet. *hihi*

I morgon väntas besök på kafé i Norberg vars namn jag glömt, men tipset kommer från goa vännen Linda som förresten klippte mig förra veckan. Tack, Linda! Behöver jag säga att jag är lika nöjd som vanligt. Läser du detta så skriv vad kaféet hette för det har förvunnit så klart. ;-)

Nu håller vi tummarna för mycket solsken i helgen så att man får lite fräknar på nosen!PS. Fick följande sms av Johanna i veckan: Html är askul! :D Underbart när poletten äntligen ramlar ner hos den yngre generationen. =) DS.

4 kommentarer:

CLE sa...

Tjena Snöbönan.
Alltså simma är okej, fast å andra sidan är det också fantastiskt tråkigt.
Tidsmässigt tar det minst lika lång tid och har du tänkt på hur mycket svett som du faktiskt simmar i???
Nej just det ;)

Å bara för att jag tycker att det är pest och pina att träna så betyder det inte att jag aldrig gör det - så sant så sant =)
(fast de e inte lika kul att skriva om...)

Linda G sa...

Underbara bilder! Du ska till Elsa Anderssons cafè i Norberg;) Vad sotis jag blir, vill också dit och frossa! Kram

Mycket annat & lite betong sa...

Idag har vi lika vackert här som på dina snöbilder. Men det hade inte behövt komma så mycket. Jag skottade nästan två timmar igår.

Om du vill låna några vildsvin till ditt köksland så är det bara att komma och hämta. Självplock är det!

Ha en härlig vinterdag!
Agneta

Lingonberrie sa...

Åh vad fina bilder! Du ska till Elsas som Linda sa..det är så fint där....(var tillsammans med en karlslok från Norberg ett tag.) Enda problemet är att veta vilket rum man vill sitta i. Ta med kameran :-)
Ha en finfin dag!
kraaaaam!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...