6 maj 2011

Min nya lilla köksleksak

För ungefär en månad sen klickade jag hem den här lilla gulliga blendern/mixern från Elgiganten, det är en Electrolux och priset var väldigt överkomligt måste jag säga. Jag betalade 333 riksdaler och det är mycket kvalitet för pengarna vill jag lova. I dag kostar samma mixer 399 av någon underlig anledning men det är fortfarande billigt om du frågar mig.

Första tiden blev det mest milkshakes men på sistonde har den gått varm varje dag med yoghurtdrinkar av olika slag, det är ju bara fantasin som sätter stopp för vad man kan göra för goda drinkar. Jag är extremt nöjd, önskar bara jag haft 2 uppsättningar glasbringare för den tycks alltid befinna sig i diskmaskinen. ;-)

Vi har en lugn fredagskväll här i Gammelbo, jag och Esmeralda för Fredrik är i Globen på Rushkonsert. Mittemot mig sitter gullungen med sin dator och ser på program från Bolibompa, bakom mig hör jag Jamie Oliver som lagar mat på tv:n.

Tittar jag ut genom fönstret så ser jag en molnig himmel med lite blått som envist tittar fram och enligt de som vet så ska det bli vackrare och varmare i helgen vilket passar mig som handen i handsken då jag tröttnat på att frysa.

Jag väntar på ett paket från en tjej som jag köpt en Molly av via Blocket, den är på väg via hit nu och det är något som funnits på min önskelista ett tag. Bildbevis och sånt kommer till veckan när jag hämtat mitt paket hos Schenker.

Nästa vecka kommer också en Award som jag fått av min goa bloggvän Andi i Lindesberg. Kika in hos henne vetja och se vilka underbart vackra bilder hon tar.

Vi ses nästa vecka och ha nu en riktig kanonhelg!

5 kommentarer:

Maddie sa...

Exakt en sådan köksleksak har jag också :) Den är super! till och med barnen kan använda den själva och gör både milkshakes och smoothies. Jag brukar också mixa soppor i den :) Fin är dne också i den cremefärgen! Härligt med ett paket på väg!
kram

Rosor och Pioner sa...

En sådan finns här också, kanske inte av det märket. Använde min till att göra "hälsodrycker" i, grannen gjorde så goda sådana, sååå det skulle jag också göra. Blandande alla möjliga frukter och bär, skitgott men, det finns ett litet men, drycken innehöll råa lingon och det dricker man inte ostraffat, ca 1liter hälsodryck med lingon i varje dag. Efter dryga veckan hade jag så ont i magen att jag inte kunde stå upp och svärsonen som är läkare säger....du vet väl att lingon innehåller en syra, Nej det visst jag inte, nu vet jag. Grannen hade inte talat om att man bara skulle dricka ett glas om dagen. sedan dess är inte den där apparaten använd.
Trevlig helg
Kraaaaaaaaaaaaam Susanne

andi sa...

Hej!
Vad roligt att höra ifrån Dig! :)
Ibland så måste man vila från landet Blogg ;) Det går ju inte bara att hafsa fram nåt bara för sakens skull :)
Hoppas du känner dig bättre i magen, det där har jag oxå känningar av ibland, jag får ont i matstrupslocket (!) på nåt vis..
Duktiga du är som kommer iväg på träning!!! Jag bor jättenära men kommer inte dit, knepigt :/
Superfin mixer, funderar på att vara en härmapa på den, vi älskar ju milkshakes och smoothies här :)~
Min unge brukar oxå titta på Bolibompa på datorn, Tant Lyckra står högst i kurs :)
Var nyss ute med min jycke, kände att värmen har återvänt. Lite panik, jag är viiiit som ett lakan ;D
Tack för komplimangen om mina bilder :)
Stooooor Kraaaaaaaaaam!

Unknown sa...

Vi har en sån hemma! Moa brukar göra milkshake till sig och brorsan i den. Brukar sluta med att den minste odågan blir skit-förbannad för att han ska ha mer;) Kram
(P.S Lunch tisdagen efter den 20?)

Carinale sa...

Tjena Kaffebönan!
Jag har haft en sån där - men tror det var något fel som var trasigt på den, för korta knivar eller något.
För hur jag än provade så vispades bara ungefär det som låg längst ner i kannan, resten var liksom orört - om du fattar.

Hoppas att allt är bra med dig.
Perre var i dina trakter i helgen.
Vad jag vet nu så jobbar jag kvar här till den 25 maj - sedan får vi kolla in almanackan igen =)

Kraam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...