6 mars 2010

Mollypaket från USA


Äntligen ska då innehållet i mitt paket från USA blottas för allmänheten. Jag hör till dem som aldrig haft några problem när jag beställt från Fitts & Co. Gulliga Amy gör allt för sina svenska kunder och jag blir fnittrigt glad av hennes tilltag måste jag säga. Eller vad säger ni?! ;-)

Det här paketet beställde jag efter andra släppet av Mollys vårkollektion och då var jag så arg för att inget av det som jag ville ha fanns med. Hittade då lite saker på rea hos Amy, ja till och med rea på Pre-Spring.

För mig blev det en # 227 Alchemistry l/s i grey, en # 921 Block Printed Scarf i purple samt en Foot Cream. Som vanligt så kändes det som lilla julafton när paketet kom och jag blev så förtjust i blusen att jag mycket väl kan tänka mig den i fler färger till reapris, modellen passade verkligen mig.

Har fotat lite detaljer som vanligt, ni vet ju hur viktigt jag tycker sånt är. ;-) Tyvärr är blusen ostruken och det är något jag ogillar men när jag fotade var det dåligt med dagsljus så jag skyndade mig. Blixt vill jag helst inte använda för jag tycker det förändrar färgerna med min enkla kamera.

Nu har ju min käre Mr. Odd Molly tillbringat de 2 senaste veckorna i grannlandet Danmark och vid ett mycket svagt tillfälle så lovade han mig att jag skulle få en Molly från varje ställe i utlandet han besökte. I sin blogg berättar han om när han köpte Odd Molly till mig i Köpenhamn, det bör ni inte missa.....det finns här.

Sen ska jag för ovanlighetens skull komma med ett klädshoppingtips. Jag har klickat hem en underklänning/klänning från ett företag som heter Yo-yoou. Det är rea med 50 % och den kostade endast 195 kr plus frakt vilket jag tycker är överkomligt. Märket är Repeat och danskt och att danskarna har bra kvalitet på sina kläder det vet vi.

Klänningen var stor i storlek så jag rekommenderar en storlek under sin vanliga om man vill att den ska sitta åt. Tror den kan vara fin under Mollytröjor och tunikor, tyvärr fanns bara tre färger kvar; svart, grå och rosa. Den gråa är nästan åt det bruna hållet så jag skulle nog vilja kalla den mullvadsfärgad, det var den jag klickade hem.

Ja då ska jag avrunda med att önska alla en solig lördag och söndag med lite tussilago, dock inte från i år för vi får nog vänta 3-4 veckor innan vi ser dem här. Tussilagon är till alla men speciellt till snälla New Yorker som har hjälpt mig hitta en Dolce Skirt, st. 2 i dark powder. Tack snälla gulliga du!

9 kommentarer:

Josanne sa...

Ska bli kul att se blusen på dig, riktigt fin är den. Och superkul att du plåtar detaljer. Detaljer ÄR viktiga, man blir glad av vackra detaljer.
Ska bli kul att se vad din make shoppat åt dig. Ett fantastiskt roligt inlägg han gjort. Som jag skrattade och fick upp helt galna bilder i huvudet. Fantastiskt!
Ha en bra lördag! Kram!

Jenny sa...

Hej Vännen!
Åh vilka fina Mollysar!! Har aldrig varit inne på Amys sida, måste in o kika där, men det får bli efter att jag spanat in din käre Fs inlägg från Danmark!! ;)

Ha en trevlig söndag!

Kraam Jenny

CLE sa...

Hej hej!
Jätte jätte fin scarf.
Jag är så myfiken på hur du ser ut i alla dina fina kläder, då får göra en 'dagens' Maria :)
Instämmer att det är vackert med en massa detaljer, det blir en extra lyxkänsla över det hela.

Kram
/Carina

CLE sa...

Morrn morrn tillbaka till dig :)
Å tack för tipset - gulliga du =)
(synd att den inte var på fast pris, då hade jag kunnat slå till per omgående)
Ingen gröt här, bara kaffa - ånnu så länge...
Uppkrupen i soffan, Vasaloppet på tv, en hund som snarkar - söndagsmys!

Mycket annat & lite betong sa...

Hej!
Det var fina Mollysar. Slälv har jag inte en enda, men jag lånar dotterns kofta.

Agneta

Mycket annat & lite betong sa...

Slälv = själv

Hälsningar Agneta

Mia sa...

Vilken fin blus du fått tag i. De har så mycket fint jag brukar bli inbjuden på utförsäljningar och väntar på nästa så jag kan uppdatera garderoben lite.
Kom på att jag inte svarat på frågan om tygremsorna till mattorna. Jag gör ett jack på längsta stället och river tills det är 1 cm kvar sedan klipper jag nästa jack och river tillbaka allt för att slippa knutar. Och de små ojämnheterna försvinner in när man virkar. Hoppas du förstod annars får jag göra en ritnng och maila.
Du får ha en trevlig vecka
Kram Mia

Livet i byn sa...

Nej, jag tar det inte personligt men jag manar till eftertanke. Detta är ju inte första gången "smala" personer får en släng av sleven i OM sammanhang.

Jag har en 17-åring hemma, ibland ser hon ut som Daisy. Men hon är varken heroinist eller sjuk. Smink och lite styling kan förändra en människas yttre. Utan att det för den skull behöver ligga något sjukligt i det.

Att Om söker ny kundgrupp är nog en naturlig del av företags utveckling. Sedan kan vi tycka vad vi vill om det.

Jag vill mana till eftertanke, alla hetsar alla och till slut far någon man tycker om riktigt illa...

~Livet i byn

Tina sa...

åhhh, så mkt fint!

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...