2 april 2010

Glad Påsk


Nu har min lilla Gullemus Esmeralda dragit en vinnare i min utlottning av florabilder.

Grattis Marie!


Hoppas florabilderna ska glädja dig så här i vårtider. Om du hör av dig på min mail och ger mig din adress så ska jag skicka dem via Posten till dig. Hör jag inget inom några dagar så tar jag kontakt via din blogg. Grattis än en gång!

Här har vi påskstädat hela dagen men i går tog jag, Musen och Fredrik en liten biltur för att handla påskmat. Då hamnade vi i Nora hos 2 små gummor och där hittade jag en fästman till min Mailegkanin i kökssoffan. Se så glad hon blev. =)

I dag har vi haft konstigt väder. Det har varit mulet, det har regnat och det har haglat och nu helt plötsligt skiner solen och himlen är klarblå. Man måste onekligen tillstå att vädret går mot det bättre och det känns underbart för jag har verkligen saknat solen här i Gammelbo.

Min älskling hade ju varit i Sturegallerian på Wink och shoppat till mig. Denna vackra Odd Molly fanns i kassen som han hade med sig hem:

# 313 Wigwam dress - grey

Nu vet jag förstås inte när jag ska ha en sån fin klänning, men det dyker nog upp något bra tillfälle tror jag. Just nu är jag mest glad över att äga den och för att älskligen köpt den till mig.

Jag har tagit lite detaljbilder men som sagt så har vi haft lite mulet tidigare i dag så bilderna är inte de bästa. Dessutom har jag börjat reta upp mig mer än normalt på min dåliga digitalkamera. Det är kanske dags att se sig om efter en systemkamera av något slag, fast då kanske det är bäst jag börjar spara nu. ;-)



På tal om älsklingen så är han då för rolig ibland min Mr Odd Molly. Nu har han fått för sig att Per Holknekt använt honom som mall till sin herrkollektion Post Fire Dew som kommer i höst. Om detta tokeri kan ni läsa här.

När vi var på vår tripp i går så passade jag på att köpa lite vårblommor som jag hoppas att få plantera ute inom en inte alltför lång framtid. Det blev vita, rosa och röda penséer samt en liten rosa bellis, se ovan.

Nu vill jag passa på att säga en riktigt Glad Påsk till alla nära, kära, kända och okända besökare till min blogg. Tack för att ni besöker mig och gör det spännande att blogga.

23 kommentarer:

Susanne sa...

Grattis till vinnaren.Tack för att jag fick vara med..Åh så fin din klänning är..Riktigt snygg..nu önskar jag dig och din familj en riktigt Skön Påsk..Susanne i Fare

Josanne sa...

Ljusa jeans, sandaler och din nya wigwam och du kan ha den när som helst.
Jag stod med den i handen i min lokala Mollybutik häromdan och då var det den kombinationen jag fick upp på näthinnan... Massa påskkramar!!!

Josanne sa...

Hade jag inte varit tvungen att spara så hade jag adopterat den direkt! Grattis till finaste köpet!!!

Unknown sa...

Den är verkligen superfin Wigwam i grey. Har beställt en i vit så jag försöker total!!! ignorera rösten som säger att jag borde ha en grå också :D Får se hur det går :D

K. sa...

Den är ju så fin! Blir nog underbar på dig. Kram

Designe sa...

Grattis till vinnaren! Haha..fästmannen ser oxå lycklig ut!:) Såå himla snygg klänning från Odd Molly...verkligen vackra detaljer! Så söta vårblommor oxå! Vädret verkar bli bättre imorrn! Lite solglimtar har vi haft idag i alla fall! Ha en fortsatt fin helg! Kram :)

Mia sa...

Konstigt väder det har vi också haft skriver snart om det på bloggen.
En så söt klänning bra smak din man har, tycker du kan ha den i vår med gummistövlar och en tjock mysig kofta när du strosar runt i trädgården.

Hoppas ni får en mysig påsk här firas det inte alls vi åker idag vidare till Tokyo.
Kram Mia

mali-mo sa...

FOR en nydelig kjole du har fått deg! Akkurat den OM modellen har jeg kikket og kikket på, men lommeboken er ikke helt med på det ønsket nå når masse utgifter i forbide3lse med oppussing av gangen vår venter..l ;) Jaja, det dukker vel opp flere flotte OM i fremtiden ;)

Må få takke deg så hjertelig masse for den koselig ehilsenen inne hos meg, og for at du ville dele ut en award til akkurat meg. JEg pleier ikke legge ut awarder på bloggen min selv, for jeg er altfor lite flink tilå få med alt, men jeg vil få si at jeg like fullt ble fglad for at du tenkt epå meg. Så tusen takk!

Her hoss oss har vi en ganske rolig hjemme-påske, med oppussing etpar timer for dagen på oss voksne, og tegnefilmer og inne-aktiviteter på malien vår. HUn skal jo ta det med ro etter hjernerystelsen, så vi drar ikke på hytten men holder oss hjemme. Litt rart å ikke ha hyttepåske, det er vel første gang på 15 år! Men det kommer jo flere anledninger da ;)

Ønsker deg en flott påske videre!

Unknown sa...

Wigwamen är sketasnygg! Om jag inte snålade till Stockholm skulle jag slå till på en grå jag med. Glad Påsk! Kram

Peggy sa...

Tusen tack för alla fina hälsningar jag fått från dig vännen! det värmer ska du veta! Wigwam är såååå snygg men jag har ännu inte köpt någon...får se om det blir någon längre fram, just nu lockar det inte ens med "Molly köp".....
En stor kram!

Peggy sa...

Tack vännen! jag håller oxå på med att göra Jansson nu :-)
Kram!

Handgjorda drömmar sa...

Hej Maria!
Du anar inte vad glad jag blev!!!
Såååå roligt - tack så hemskt mycket Esmeralda! :)
De är ju så himla vackra....

Vilken ursnygg Odd Molly - älskar verkligen deras kläder.
Mailar min adress i helgen!
Ha en fin dag!!!
Kraam Marie

Jenny sa...

Hej Vännen!
Grattis till Marie som vann de vackra florabladen o tack för tävlingen:)

AAAHHHH säger jag bara!! Vilken underbar Odd Molly klänning, blir alldeles knäsvag när jag ser den! Sen måste jag säga att din Fredrik är en riktigt 10-poängare som går o köper såna fiina presenter till dig!! Håll hårt i honom;)

Hoppas ni har en myysig påskhelg på Gammelbo! Här har vi varit ute nästan hela dagen och njutit av det härliga vårvädret:)


Kraam Jenny

Outi sa...

Supersöta kaniner, och underbar klänning. Så fina detaljer!

Kram Outi

Ingrid sa...

Åh, den är så fin. Jag har samma. Tänk att din Mr Odd Molly är så duktigt på shopping :0)

Glad påsk!

~Livet i byn

Stina sa...

Jaa tack!;-) Såklart att du kan skicka klänningen till mig.;-) Kramis

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Klänningen var ju jättefin. Den romantiska stilen, är inne just nu. Klänningen kan du ha både till vardags och fest. Min man blev glad över din kommentar!
Kram Anette

Lindas stil sa...

Hejsan! Urfin wigwam, den är underbar. Och ang dolcekjolanrna... ja det är ju tusan hopplöst! Haha! Blir nog Tradera för mig med. Fin måndag på dig! (Vilken fin blogg du har förresten! Ska rota lite mer här tror jag. ;-))

Mycket annat & lite betong sa...

Jättefin klänning!

Agneta

Carinale sa...

Ha ha underbart - 19 kommentarer, vad kul
Här får man stå i kö för att skriva några rader till dig.
Iofs har jag skrivit ett mail idag, så det kanske räcker, men fick ett infall och tänkte glädja även med några 'gästboksrader'.

Må så gott
Kram
/Carina

Designe sa...

Hej igen! hoppas helgen varit bra! Har inte hunnit ta tag i utmaningen som kom med awarden än..ska ta tag i det nån dag framöver! kram :)

Ingrid sa...

Neee...vad var det då i kassen du fick med dig hem?

~Livet i byn

Ingrid sa...

Då får jag alltså ge mig till tåls lite ;0)

~Livet i byn

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...