23 april 2010

Om Mr Odd Molly själv får välja


I dag har jag och Esmeralda släpat oss upp ur sängen tidigt för att vara på bilbesiktningen redan 07.52. Vilken tid förresten, undrar om de anställda har avsatt tid för kaffe och toabesök klockan 10.03?

Nåväl, min bil passerade med endast en liten trasig glödlampa som jag fick fixa själv. *halleluja*

Som ni kanske kommer ihåg så var Mr Odd Molly i Oslo för ett tag sen och köpte där en molly till mig, mer om detta kan ni läsa här. Det var första gången han valde något helt själv utan mobilkontakt med mig. Han valde något som jag aldrig skulle ha tänkt på att köpa själv men något mycket vackert som jag är väldigt glad åt och som kommer att bli underbart till sommaren.


# 350 Tallulah cardigan - lite powder

Den är otroligt vacker när man skådar den på nära håll, mycket detaljer och så otroligt mjuk. Koftan är väldigt tunn och därför blir spetsarna och volangerna inte klumpiga, på sidan av den vänstra ärmen sitter några mollydollars. Kommer att passa perfekt utanpå någon skir klänning till sommaren eller varför inte utanpå ett linne.

Eftersom Fredrik normalt inte gillar rosa så är jag lite förvånad över hans val men glad för jag gillar ju färgen. Mr Odd Molly, eller Mr Odd Mollywood som han numera kallar sig åkte förresten till Los Angeles i morse. Där ska han bland annat medverka i någon film vilket gjort att hans hybris är värre än normalt. Läs om det här.

Musen och jag blir faktiskt helt ensamma i helgen för Emmis ska hem till sin pappa. Vi ska bara lata oss och göra sånt som är roligt. Vi hoppas på lite fint väder och framför allt lite värme, den senaste veckan har vi frusit här i Gammelbo. *brrr*

Hoppas ni andra också får en sån där underbar vårhelg som vi önskar oss!

13 kommentarer:

efva sa...

Den koftan har jag knappt lagt märke till tidigare men den ser ljuvlig ut.

Unknown sa...

haha jag fullkomligt ÄLSKAR din gubbes inlägg :D Och vilken goding han har köpt. Som du säger hade jag nog ALDRIG valt den själv. Men den är ju superfin! Man kanske kan få flörtat till sig en outfitbild någondag? Visst är det knasigt att man ignorerar vissa plagg tills man nästan snubblar över dem? Därför är det så roligt med blooggarna. Plaggens "potential" lyfts fram på ett annat sätt. Det där med besiktningen har jag också funderat på. Undrar om de rapporterar minutvis som du säger.. toabesök 10:03, Drack ett glas vatten 10:47.. hihi Kram på er.

Ingrid sa...

Men hallå ;0) Så himla bra smak han har. Sitter med beställarfingret på knappen till den koftan, har gjort i en vecka nu...

Jag har sett den i beiget i Luleå och den var också LOVELY!

Lyllos dig!!

~Livet i byn

Carinale sa...

Hej hej Maria!
Jajjemen - ordning och reda är mitt signum =)
Å tror att en tomt på 311 kvadrat är ungefär exakt så mycket som mitt ordningssinne klarar av.
Musk var jag aldrig så förtjust i däremot så har jag sett att Jane Hellen har fått en renässans.
Genrellt tycker jag att Estee Lauders dofter brukar vara rätt damiga och tunga, har hört talas om den du nämner men vet inte hur den doftar, får kanske snika till mig en sprutsch imorgon :)
LOVAR att hålla koll på en Sparkly remix blouse i dark powder i st. 4 till dig - messa mig gärna ditt nummer så jag vet vart jag ska höra av mig (kommer sannolikt INTE ha med mig datorn på stan....)
MItt nummer är 0709-940765

Kraam
/Carina

Carinale sa...

He he, jo vi e väl lite av teknikfreak, Perre mer än jag, förstås.
Ska skicka ett förslag till tillverkaren om att de ska satsa på rött - kan ju gå hem :)

Å såg att Mr. Oddmollywood var i skådisfacket, kul. Själv så blev jag via min vän Rustamannen övertalad att gå med i statist.se och ville ha med mig som statist på söndag.
Tyvärr kom annat emellan, så min skådisdebut får vackert vänta.
Vad e de för något Mollyman ska vara med i?

Kraam igen
/Carina
Så igår rinde de från SVT Drama och

Jenny sa...

Halloj på Gammelbo:)
Mr Odd Mollywood har väldigt bra smak!! Koftan är underbar..suck!

Hoppas ni får en mysig helg ihop du och Esmeralda!

Kraam Jenny

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Koftan var jättefin. En av vårens färger är blekrosa. Så Rätt! Solen lyser och det är ganska skönt ute. Ha en bra dag!

Helena sa...

Vilken snygg kofta! Ha en mysig helg! Kram Helena

andi sa...

Hejsan!

Tack för "titten" :) Själv har jag tid för besiktning i maj kl 10.06, tänkte efter det åka och fika kl 10.42 på Frosth´s konditori, hihi ;)
Ja då blir det liv luckan hos er när alla små kissar kommer :) De kan verkligen leva om :)
Vad mysigt att få åka till LA, hoppas din sambo hittar nåt riktigt snyggt Odd Molly plagg :)

Idag åkte vi runt, vi var till Ramsberg bl a, min sambo kör timmer och skulle kolla på nån virkeshög, (jätteintressant;) Då sa jag att vi kunde väl åka igenom Gammelbo och det gjorde vi :) Otroligt vackert där! Jag har bara varit där en gång för 15 år sedan, vi var då till Café Hyttblecket. Köpte mjöl den gången oxå :)

Fortsatt trevlig helg!

*Kram*

Unknown sa...

Traktamenten som går till odd Molly låter som en dröm! :D Min gubbe jobbar 24/7 men vi kör fram till slutet av året. Blir det inte "bättre" så lägger han ner sin enskilda firma. Fungerar inte att vara egen företagare i sverige. Alltså 52 % går direkt till staten. SEN börjar man betala räkningarna :s Helt sjukt. Det är precis som de inte vill att man skall lyckas :/ Men usch.. alltså jag förstår att man inte skall skriva ut pencillin i tid och otid men detta är ju förbaske mig löjligt! Men nu hoppas vi på att vi får vara friska. Jisses om det tar lika lång tid att återställa sig som man var sjuk så har jag ett par månader framför mig :s Inte konstigt man känner sig slö och orklös då... Ja alltså vår vårdcentral här uppe lär ju inte vinna några charmpriser heller.. Skall bli skönt att få byta snart. Krameli kram!!

Ingrid sa...

Fniss, de är dessutom köpte på halvapriset. Skorna alltså vilket ju känns extra bra ;0)

~Livet i byn

Where The Forest Ends sa...

Halloj!

Det är fler som sagt att det är samma sak så vi får helt enkelt fastslå att det är en sån mojäng. Hehe :)

Nu ska jag kolla vidare här!

/charlotta

Martina Carlström sa...

Hej! Jag har letat efter en sån här tröja i evigheter!!!! Den är hur underbar som helst. Om du känner för att sälja den till mig kan du höra av dig på 0761678999 eller martina_C_10@hotmail.com

Hade varit otroligt tacksam! Fin blogg förresten.
Kram Martina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...