25 februari 2011

Mitt fynd från Trendsales


Först en liten bild på gulliga vännen Linda med bloggen Life of Linda som jag lunchade med i tisdags. Jag ville också gå på Mollyträff så jag fråga henne om inte hon och jag kunde ha egna mollyträffar. *haha* Nu blev det ju så klart inte så mycket mollysnack då det finns mer att prata om än så men väldigt trevligt var det i alla fall och jag som så sällan lunchar ute fick äta chinamat.


Jag har superfyndat på danska Trendsales, en härlig mollytunika i gammalt stuk med stor logga och allt. Förstår mig inte riktigt på hur det fungerar på den sajten men tjejen var gullig och lät mig sätta in pengar direkt på hennes konto. Några dagar senare landade den här godingen i brevlådan och jag är jättenöjd, den är verkligen vacker.

#390A 4 Continent x-stitch

Min magkatarr har spökat sen i onsdags så jag har varit lite osynlig i Blogglandia. Nu får jag chans att vila upp mig till helgen för vi är barnfria och Fredrik kommer hem från Köpenhamn i kväll. Det gör att vi kan ta det väääääääldigt lungt i helgen och ladda batterier inför första vårmånaden som är på gång.

Önskar er alla en fin helg och förhoppningsvis inte så kallt som det varit den här veckan, vi vill ju gärna ha lite vårsol nu. ;-)

5 kommentarer:

Rosor och Pioner sa...

Hej vännen,
hoppas din magkatarr snart blir bättre, du får vila och ta det lugnt.
Ojoj vilken snygg tunika, supersnygg.
Ha en jättemysig helg
Kram Susanne

♥ Bina ♥ sa...

Ja alltså... den DÄR tunikan bör vara i storlek 4 och helt fel för dig... den borde bo hos MIG! *dreglar*

Hoppas magen blir lugn fort!
KRAAAAAAAAAAAAAM <3

Designe sa...

Sååå fin! Den där känner man igen! Vilka härliga bilder från Elsastället! Hoppas det är bättre med magkatarren! Ha en härlig helg! Kram :)

Unknown sa...

Jag har varit in och kikat på Trendsales, men det verkar attans krångligt. Fint köp du fick till där i alla fall:) Krya på magen, hoppas att det inte var china-maten som spökar;) Kram

Jenny sa...

Hej Vännen!
Hoppas din magkatarr är bättre nu?
Jättefin Molly du fick tag i, har sett den på Tradera nån gång och velat bjuda men den har gått upp så i pris..

Idag är det ju inte vilken måndag som helst, Maria har ju namnsdag! Grattis Vännen:)

Sköt om er på Gammelbo!

Kraam Jenny

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...