14 september 2011

Bönan har fått en Award


Direkt från östkusten och Agneta med bloggen Mycket Annat & Lite Betong kommer den här Awarden. Trots att jag i alla fall bloggat ett och ett halvt år vid det här laget så blir jag lika glad varje gång någon tänker på mig.

Tack så väldigt mycket Agneta! =D


Med Awarden följer som vanligt vissa regler:
Man ska länka till den bloggare som man har fått awarden av samt dessutom ge awarden vidare till 5 bloggare, som har under 100 fasta läsare. Och så ska man svara på 5 frågor:

1. Varför började du blogga?

Jag började blogga för att jag startade ett företag och tänkte att ska jag ha en gårdsbutik som säljer inredning måste jag nog nästla mig in hos så många inredningsbloggare som jag bara kan. Nu ligger min gårdsbutik på is så länge medan vi renoverar hus och spar pengar, men drömmen finns fortfarande kvar (och även företaget förstås). Så någon gång ska jag banne mig åka på Formex och frottera mig bland allt vackert. =)

För övrigt ångrar jag inte steget in i Blogglandia för jag har lärt känna en hel del underbara människor här och en del av dem har jag även träffat irl. Förstår att det är några som drabbats av de negativa sidorna av bloggeriet men det har inte jag, jag möter bara gulliga och vänliga människor vart jag än vänder mig. Alla har förstås inte samma åsikt som jag eller ens samma inredningsstil men jag har bara mött respekt för allas våra olikheter.

2. Vilka bloggar följer du?

Jag följer ett stort antal Mollybloggar och Inredningsbloggar så ofta jag hinner, sen har jag ett antal bloggar som jag har sparat som favoriter så att jag kan gå in på om jag inte har något annat för mig och behöver något vackert att vila ögonen på.

3. Favoritfärg?

Rött alla kategorier, men kanske inte som klädesplagg eller inredningsmässigt men rött förekommer alltid där lite då och då.

4. Favoritfilm?

Hmmmmmm, nu blev det genast värre. Jag är nämligen ingen filmmänniska och ser sällan på film om jag inte har det inspelat så jag kan stoppa emellanåt. Jag tycker en film är för lång för att se på och gillar därför bättre serier som varar typ en timme.

Men om jag absolut måste välja så blir det någon gammal film som jag sett på bio i min ungdom, inget slår att se en film på bio. Det blir liksom en helt annan stämning då än att se den hemma i soffan. Vi slår till med en Clintanklassiker - Den gode, den onde och den fule. Filmen är exakt lika många år som jag är vilket inte är dåligt alls. *hihi*

5. Vilket land/länder drömmer du om att besöka, varför?

Hemlandet Dalarna så klart, endast 1,5 mil norr om Gammelbo, nä skämt åsido men faktum är att jag föredrar Sverige. Visst är det kul att resa någon gång men jag har inget favvoland direkt, skulle kunna tänka mig Skottland någon sommar när det är lummigt och grönt. Eller varför inte någonstans vid Medelhavet, Thailand går fetbort, likaså USA.


Jepp och så ska Awarden vidare, jag skickar den till:

Älskade sambon som har bloggtorka och behöver piggas upp nu när han är förkyld stackars karl'.n ;-)

FavvoLinda alla kategorier för att hon står ut med mig minst en gång i månaden så jag får leka världsvan i Linde. ;-)

Åsså förstås favvoNollÅttan Carina som bevisar att Stockholmare faktiskt kan åka utanför tullarna utan att köra vilse. ;-)

Lingongullet så klart för hennes strävan efter att göra världen lite gladare med färg och för att hon är så fantastisk på att kommentera, trots allt jobb med egna inlägg.

Sist men inte minst tror jag att den får gå vidare min bloggvän uppöver landet som har ett hem helt i min smak och visar så vackra bilder på både det och annat roligt, nämligen:

Många av mina favvobloggar har redan fått den här Awarden och jag har undvikit att skicka den till någon som nyss fått den, självklart finns det många mer jag skulle vilja glädja men det blir er tur nästa gång.
 
Nu ska jag släpa mig upp till övervåningen och fixa det sista på Emmis fönster så han kan stänga om sig på nätterna, det börjar ju bli lite kallt. *hihi*
 
Ha de nu riktigt mysigt så här i hösttider (läs favvotider)!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis! Vad kul att du också fick en.

Kram

Designe sa...

Tack snälla du! Va glad jag blir!:) Kul att få läsa lite mer om dig! Kram på dig!

CLE sa...

Tjena på dig Javabruden!
Jag tackar och bugar allra ödmjukast, den Awarden ska jag ta hand om vilken dag som helst :).
Å du dude... klart jag vet att jag inte är likblek i ansiktet, lever ju liksom.
Men eftersom jag bara kan jämföra med mig själv så klassar jag mig som mindre brun än vad jag föredrar att vara. Så det så!
Hittade du något på Barkarby föresten?

Kraam

Linda G sa...

"Världsvan i Linde"! Din toka! Tack för awarden! Kram på dig!

Oslotigern sa...

Vad kul att läsa lite mer om dig! Hoppas du blev fin i håret förresten!

Kram

Tiger sa...

Grattis till den populära awarden! Det är så kul att läsa svaren på olika bloggar... ;-)

Hösthälsningar
Elisabet

Lilla Kullan sa...

En stor kram till dig gumman.
Stina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis till din award, roligt och läsa din lista. Ett mycket intressant filmval, den har jag sett men det var väldigt länge sen. Kanske skulle se om den nu.
Ha en mysig kväll
Kramar
AnnaMaria

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...