4 oktober 2011

Grattis mammas lilla Kanelbulle!



I dag fyller Esmeralda 5 år och självklart måste hon ju firas på bloggen också. ;-)

Första bilden är från i våras när hon fick sin cykel, nu har hon lärt sig cykla på den även om det går lite vingligt ibland. Bild två föreställer Prinsessan av Gammelbo som ska på födelsedagskalas hos en kompis och slutligen på den sista bilden är Gullmusen i Köpenhamn och leker på en lekplats vid havet.



Till mina vänner som undrar vart jag tagit vägen så kan jag berätta att jag inte kan kommentera hos Blogger längre, det gäller de som har inbäddad kommentarsfunktion. Det är krig mellan Google och Microsoft och jag tänker inte välja sida utan föredrar att själv få bestämma vilken webbläsare jag ska använda mig av. Kort sagt så tycker jag att Google tar till Microsoftmetoder när de försöker tvinga användarna att använda Chrome.

Uppdaterat:
CLE: Det är ett nytt fel och har inget att göra med de fel som förekom i somras.
Vivvi: Jag kör Ie8 och tänker inte byta till 9:an för jag gillar inte den designen, har haft den. Fredrik har 9:an på sin jobbdator och han kan inte heller kommentera. Att logga in på gmail först gör varken från eller till.

När jag loggar in på min blogg så står följande:
Din webbläsare stöds inte längre av Blogger. Vissa delar av Blogger kommer inte att fungera och det kan uppstå problem. Prova Google Chrome om du har problem. - Jo tacka f*n för det, de vill att jag ska köra deras webbläsare.

Felet kom sen de uppdaterade Blogger för ett tag sen och sedan tog de bort bland annat funktionen med att bilderna kom upp i en egen ruta med svart bakgrund. Allt fungerade innan de tog bort den featuren. Här kan ni läsa om felet: Fixa din blogspot

I alla fall har jag haft en drömhelg i Göteborg och nu har jag äntligen landat mentalt känner jag, kan inte nog tacka Bina & Malena för det underabara upplevelsen. För att inte tala om alla söta mollybrudar som är så där underbart gulliga privat, vilken helg det har varit. Jag återkommer om några dagar med ett inlägg från helgen samt visar vad jag fick med mig hem.

Ha det nu så mysigt i det vackra höstvädret så syns vi alla vackra människor!

8 kommentarer:

♥ Bina ♥ sa...

Grattis till lill-bullen <3

TACK själv - visst hade vi trevligt!

*KRAMAR*

Carinale sa...

Tack själv alltså de e jag som ska tacka dig :)

Ang. att kommentera så vet jag inte om du har kollat in dessa tips, det kan kanske vara värt att prova, http://fredagsmail.blogspot.com/2011/06/dagens-cookies-tips.html?showComment=1308645256073#c974587505204102096

VivanDivanGoesFashion sa...

Grattis till lilltjejen!

Tack själv! Sååå kul att träffas. Det var verkligen hur kul, trevligt och mysigt som helst :-)

Jag kör alltid IE och har aldrig problem. Kör du 9an? Annars kan ett tips vara att logga ur och in i gmail och sen testa igen....

Kram
/Vivvi

Christine sa...

Grattis till 5-åringen!
Vad roligt det var att ses i helgen och kul att vi fick pratas vid ordentligt också, när de andra plötsligt var på annat håll ;-) Ska bli kul att se dina fynd så småningom. Kram

Jenny sa...

Hej Vännen!
Stort grattis till er söta Esmeralda, hoppas hon haft en underbar födelsedag med tårta och paket:)

TACK sötis för det som låg i brevlådan idag,har mailat dig;)

Kraam Jenny

Unknown sa...

Grattis till Esmeralda! Kram

Anonym sa...

Grattis till gullet, hon är jättesöt.

Kram Elna

Gamla mamman sa...

Grattis till lilla söta prinsessan!!

Vilken kul lördag vi hade :-) Tänk, den här lördagen går jag runt i San Francisco. Så konstigt att man kan förflytta sig runt halva jorden på ett litet kick!

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...