14 februari 2010

Jag älskar dig, Fredrik!


I dag är det ju Alla Hjärtans Dag och jag har varit förkyld och hängig de senaste dagarna så jag har inte köpt något åt min älskade. Så därför vill jag i stället ge honom en kärleksförklaring via min blogg.

Fredrik och jag träffades i början av 2005 och det blev kärlek vid första mailet kan man nästan säga, däremot kan jag inte förklara varför....det bara kändes så rätt helt enkelt.

I januari 2006 flyttade jag ner till honom i Gammelbo och det var inte det lättaste direkt, det var trångt om saligheten i huset och jag var nygravid. Det har inte alltid varit en dans på rosor, det kan lätt bli lite tufft när två vuxna individer bestämmer sig för att slå sina påsar ihop och bägge två är vana att få sin vilja fram.

Sakta men säkert har vi byggt upp ett liv tillsammans och det börjar kännas lugnt, vi vet var vi har varandra och hur vi fungerar i olika situationer. Många gånger längs vägen har vår förut bräckliga tråd varit på väg att spricka, det är inte alla gånger det räcker med kärlek i ett förhållande. Det är mycket som måste fungera helt enkelt.

Straxt före jul så började Fredriks sitt nya jobb på Crayon i Stockholm och jag kan inte nog uttrycka min stolthet över honom för att han tog steget att vandra vidare i it-världen till ett företag som uppskattar hans kompetens och ger honom möjlighet att utvecklas.

För oss är framtiden ljus och jag har nog aldrig älskat dig, Fredrik mer än vad jag gör i dag. Jag hoppas att alla ni andra har en fin dag med era nära och kära och att solen skiner på er som den gör på mina älskade här i Gammelbo.

Det utlovade inlägget om mitt senaste paket kommer till veckan, den som väntar på något gott ni vet. ;-)

9 kommentarer:

Fredrik P sa...

Tack så mycket min kära....

Likt gnistrande stjärnor en vinternatt strålar dina ögon och lyser upp min tillvaro när det är mörkt och kallt.

Älskar dig......

/F

Jenny sa...

Hej Maria!
Åhh vilket fint inlägg..romantiker som jag är sitter jag här och bara ler, speciellt när jag såg Fredriks fina kommentar till dig oxå..Loooove!!

Hoppas ni haft en bra dag!

Ser fram emot att få se vad ditt paket innehöll;)

Kram Jenny

CLE sa...

Kärlek, suck - tycker om kärlek :)
Hoppas att ni får många fina, bra år tillsammans.
Så här skrev jag till Perre när vi firade 20 år tillsammans förra året, http://fredagsmail.blogspot.com/2009/08/20-ar.html

Kram till er båda
/Carina

Lilla Kullan sa...

Men vad fint du skrivit.
Snygg gubbe!:-)
Ja, alltså inte gubbe i DEN bemärkelsen då. Haha...
Kramis

Peggy sa...

Åh så fint skrivet Maria! Jag blir alltid så glad när jag får läsa om äkta kärlek :-)
Kramar!

CLE sa...

Tack för kommentaren hos mig :)
Näe, att hålla ihop och få allt att fungera i vardagen är tusan ingen dans på rosor.
Givande och tagande i massor.
Är som sagt oerhört stolt över våra dryga 20 år tillsammans, mycket för att det var 'mot alla odds', jag 29 gift 2 barn, han 21årig partyprisse.
Kul att ni träffades via nätet, har flera kompisar som har lyckade nätförhållanden.

Anonym sa...

Jag minns :-) Bilden av dig i camen när du fixade håret för att åka och träffa honom. Jag minns ditt leende och jag minns hur kär du blev :-)

Härlig saga!
Kram från Popsol till er bägge!

Livet i byn sa...

Så fint du skriver, nog är det härligt när man hittar rätt :0)

~Livet i byn

Made in Persbo...Carina sa...

Å vilket vackert inlägg!

Du undrade om grålumppappen...jo det stämmer att det är helt vanligt tapetklister vi använt. Och även det att det var en vanlig grund för schablonmålning förr är helt riktigt!

Färgen som vi målat med är en Tysk, ekologisk färg som heter Auro. Säljs av Auro Norden och av vissa byggnadsvårdsbutiker i landet.
Kommer att skriva mer om den i ett inlägg framöver här när följetongen om sonens rum fortsätter :)

Kraaam, Carina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...