18 februari 2010

Mina nycklar har fått nya kläder


För några dagar sedan fick jag ett nyhetsbrev från Juniform som är ett företag som säljer svensk design. De var tidigare leverantörer av Odd Molly men har nu endast ett fåtal plagg kvar från OM.

Jag gjorde en liten beställning för det var 20% rabatt och det är ju inte att förkasta. Det blev en handkräm från Odd Molly och en nyckelring från EmyLittle, det sistnämnda är ett företag som designar jättevackra barnkläder och saker med inspiration från Dalarna.

Som dalkulla så ligger dess design mig varmt om hjärtat och jag blir så glad när jag ser den gulliga bilden på bebben iklädd mjukisfolkdräkt, se nedan. Bilden är lånad från EmyLittles hemsida som ni hittar här.

Det här blir ett mycket kort inlägg för nu har förkylningen som jag dragits med ett tag satt sina klor rejält i mig och jag tänker hoppa ner i sängen med livsviktiga saker som nässpray, Otrivin Mentol (Guds gåva till nästäppta), en rulle toapapper samt Lantliv som dök upp i brevlådan i dag. *halleluja*

Hoppas ni alla är friska och krya, jag återkommer med mer inspirerande inlägg när krafterna kommer tillbaka.

20 kommentarer:

Carinale sa...

Prosit!
Hej på dig, blev det någon semla här om dagen?
Ahh, ok - så du menar att man mååste klicka på de olika produkterna för att se samtliga färger, hmpf...
Får träna mer på det där att handla från webben ;)
Hur tusan hittar du alla dessa utländska Odd Mollybutiker?

Sköt om dig
/Carina

Tina sa...

Krya på dig! Vilka fina saker du köpt!

Ta hand om dig.

Kram

Carinale sa...

He he, men jag är ju så hiskeligt nyfiken =)

Sorry för ironin (som för övrigt mest var riktad mot mig själv), menar att jag borde ha förstått att man antingen klickar på plaggen eller ta sig tiden och läsa informationen som finns så kan man få svar på sina frågor, jag har en tendens att bli lite ivrig ibland.

/Carina

Joel & Jossan sa...

Vad roligt att du nämner Emy Little, Karin som är en av ägarna till det är en bekant till oss som för övrigt är tillsammans med Joels kompis Hannes :-), kläderna e jättefina, har klämt på de själv och de är superfina ! Tänkte på dig då jag såg de !

Kram !

Mia sa...

Tack för titten, vilken mysig blogg du har. Kul att få följa med i er hus renovering och utbyggnad och spännande med en gårdsbutik.

Krya på dig/ Mia

Jenny sa...

Hello Dear!

Åh din stackare..låter som en bra idé att krypa ner i sängen o läsa senaste Lantliv (som inte kommit i min brevlåda än..här snöar det för fullt får se om postbilen kommer upp i vår backe imorgon:))!

Vilka fina saker du köpt o den där mjukisfolkdräkten du visar är ju elakartat söt:)

Tack för länken till klippet från RixMorgonzoo (mina radiofavvisar förresten),hihi!

Ja "Gösta från Kråkered" låter väl hur coolt som helst? Grannens kattflicka "Puma" kommer bli knäsvag när hon träffar honom;)

Ha en trevlig helg o krya på dig nu!

Kraam Jenny

Mia sa...

Hoppas du snart mår bättre! Önskar dig en trevlig helg :)

Mycket annat & lite betong sa...

Det var kul att titta runt på din blogg. Krya på dig!

Hälsningar Agneta

Designe sa...

Hej! Vilket superfint band på nyckelhållaren och så söt förpackning med handkräm, lite vardagslyx!.. och tack snälla för din kommentar om min keramik! Jag är amatör och har gått en liten kurs och sedan fått hålla till hos kursledaren och skapat. Slutade hos henne vid jul...tyckte det blev för dyrt och ska skaffa egna grejor istället men har inte riktigt hittat det jag vill ha än. Måste ta tag i det nu! Att dreja är nog det roligaste jag vet faktiskt och jag saknar det! Hoppas du blir piggare snart! Kram :)

Carinale sa...

Hej hej Maria!
Tänkte att jag svarar dig här istället för på bloggen 

Ja, jag funderar allvarligt på voodo, ska bara hitta ett lämpligt offer för mina konster innan jag slår till – moohaahaaaa…
Jo, så e de – alltså att det alltid finns de som har det värre å ibland är det bra att tänka så, men ibland är det skönt att få vältra sig i självömkan.
Ang. elräkningen så skulle jag också hellre lägga pengarna på annat (vad vet vi alla), hmm, 10.000 de e pengar det å andra sidan misstänker jag att ni har ett stort ’gammalt’ hus som brukar dra lite extra energi samt är flera i familjen. Vi är två och bor i radhus 

Behöver å behöver, tittar man på BMI så behöver jag det definitivt, är ju inte extremt fet men skulle heller inte må dåligt av att bli av med en sisådär 8-10 kilo, å då jag känner mig obekväm med att sporta så tyckte jag att några veckor med pulver kanske var en ’enkel’ genväg.

Ja, visst är det pestigt att svettas å simma e bra.
Där kommer del två i det omständiga in, det hela blir ett procedur som kräver hårtork, kroppsinsmörjning osv.osv… du hör hur jag systematiskt underviker all form av fysisk rörelse he he…

Jajjemen, en grå Lovely Knit är på g – ang. smaken får jag säga dito =)

Ska över till brorsan med familj en sväng, han bor på söder så det passar bra då jag tänkte köra in Perre till stan.

Kram
/Carina

Peggy sa...

Vad mysigt det låter med semlebak :-) och i en Fonda dress oxå :-) Nope det blir inte någon 4:a för mig, jag tänker köpa mig något annat fint i stället :-) I mina egna ögon är jag alldeles för stor! jag har gått upp 16 kilo, jag fick en depression för snart 5 år sedan och fick medicin som helt enkelt gjorde mig tjock! ja mot vad jag var innan då, kan väl säga att jag kanske var lite underviktig innan men har alltid haft svårt att gå upp i vikt....
På den vägen är det och jag får inte bort dessa kilon som jag drog på mig och har jättesvårt att acceptera mitt "nya jag" trots att det har gått lång tid! det är just i såna här lägen när klänningen kom och jag såg inte klok ut i den som jag blir ledsen....
Det går över, snart är jag glad igen ;-)
Nu blir det soffan och lite mys!
Ha en fin kväll vännen!
Kramar!

Unknown sa...

Blev semlorna goda! Visst är Temptation Tank fin! Jag köpte min av Bina när hon hade garderobsrensning. Dom dyker upp titt som tätt på T och brukar inte bli så dyra. Jag har en 3 på min så dom är ganska rymliga. Ha en bra kväll! Kram

Ingrid sa...

Jo jag letade efter Suiteheart minitank, gärna i storlek 1. Har fått tag på den i puder och svart. Men kan tänka mig de andra färgerna också :0) Har sett dem i USA och Danmark, men ingen av de Svenska butikerna verkar ha fått in dem?

~Livet i byn

Helena sa...

Lantliv är min favorittidning, faktiskt den enda jag läser nu för tiden. Inte alla nummer men köper den då och då när jag behöver lite ny inspiration.

Va gullig mjukisfolkdräkten var. Måste nog kolla den. Jag har ju faktiskt en liten som jag kan klä upp i den.

Hur går det med företaget?

Kramkram

Jenny sa...

Hej Maria!
Är ledig idag och sitter i soffan o bloggar. Gösta verkar föredra att ligga under soffan, där ligger han just nu:)

Ha en härlig vecka!

Kraam Jenny

Stina sa...

Ja, nu är det minsann kallt.
Räcker det inte snart?
Ta hand om dig gumman. :-) Kram Stina

Peggy sa...

Tack gumman! I dag mår jag bättre...känner mig på rätt så gott humör oxå faktiskt :-) ska ner på stan för att se om jag kan få provat en Grandmas Coat :-) bara det gör ju dagen roligare!! :-)
Ha en fin dag vännen!
Kramar!

Ingrid sa...

Det ska bli så spänande att höra vad du tycker om Chrysalisen sedan då den dyker upp hemma hos dig. Men små kupor är det i alla fall, synd att hela underklädesserien verkar vara gjord för B-kupor. Undrar hur dom tänkt där?

~Livet i byn

Unknown sa...

Livet i Byn: Ja man kan ju undra i dessa silikontider ;-)

Kraaaaam

Ingrid sa...

Härligt med julafton, jag har också fått två Mollysar Seatheart minitank och den är mini kan jag tala om. Än mindre än dressen så där behöver man små "behag" för att de ska rymmas. Sedan ska jag hämta jeanskjolen NU!!

När beställde du från Deepfling och hur länge tog det? Hur kom paketen med posten eller DHL? Har två paket på G därifrån och längtar såååååå...

~Livet i byn

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...