2 mars 2011

100 unika besökare i måndags! *jipppie*


Min pyttelilla blogg, en bland alla andra miljoner bloggar på Internet, hade 100 unika besökare i måndags.

Etthundra unika besökare, fattar ni!?

Det gör knappast jag. Jag utrycker mig inte på ett intressant sätt, jag kan inte svänga mig med humoristiska ord som vissa, jag har en skitkamera och kan inte ta vackra bilder, jag visar mig inte iklädd dagens Molly, interiörbilderna med den vackra designen uteblir då det inte finns ett enda rum i huset som är färdigrenoverat förutom matkällaren och till råga på allt så uteblir jag med blogginlägg lite då och då.

Jag är så otroligt tacksam över mina 100 unika besökare så jag vill så här i efterhand tacka er för att ha gjort min dag! TACK!

Bilderna ovan visar mina mormorsrutor som jag virkat på i några år, hade alldeles glömt bort dem när gladaste & gulligaste Lingonet i världen påminde mig i ett av sina färgglada inlägg. Hon skulle virka en Mollysjal i mormorsrutor och då kom jag att tänka på mina rutor som låg någonstans, då hade jag virkat 150 stycken men det fattades 50. Nu har jag fixat dem och nu återstår det bara tråkjobb, dvs fästa alla trådar och sy ihop rutorna.

Sen åker filten/överkastet ut på Tradera och vi får väl se om jag får igen för det garn jag köpt, det mesta av de färgade är gamla garnrester som jag redan hade hemma. Jag måste liksom ha något för händerna när jag ser på tv annars känns det konstigt, oftast viker jag tvätt eller så.

Nu ska jag gå och umgås med min mor och mina barn som dök upp och överraskade, jag trodde de skulle komma i morgon men nu är de här. =)

Våren har visat sig från sin bästa sida här i Gammelbo i dag och jag har fått några minuters sol på nosen, önskar alla mina läsare lika fint väder i morgon som jag haft i dag!


16 kommentarer:

Annelie sa...

GRATTIS! Vad roligt för dig!!
Vilket underbart överkast du nästan gjort klart! Beundrar alla er som kan virka ihop sådana här saker, trolleri på hög nivå! (haha..)
Ha en skön kväll!
Kram

Tiger sa...

Men ska du inte behålla det fina överkastet!!? Som du har slitit så med? Det ser ju ut att passa alldeles utmärkt på sängen!

Vårvinterhälsningar
Elisabet

VivanDivanGoesFashion sa...

Nej, sälj inte det fina överkastet. Som du slitit måste du ju behålla det!

Jag kommer gärna tillbaka och läser :-)

Kram
/Vivvi

Jenny sa...

Halloj på Gammelbo!

Grattis till så många besökare!! Vad kul att fler hittar hit:) Gillar din blogg skarpt men det vet du ju redan;)

Näe, du ska väl inte sälja täcket sen när det är klart?? Så mycket jobb du lagt ner, dessutom kommer det bli jättefint, kan du inte ha det över en säng eller soffa??

Ha det gott så hörs vi!

Kraam Jenny

:*"*:♥Christina♥:*"*: sa...

Grattis till alla besökare!!!
Vilka bedårande små rutor, filten kommer bli helt underbar!!
Jag hade oxå önskat att jag skulle kunna virka och sticka och göra fina saker. Men jag kan annat och får väl vara nöjd med det ;-)
Kraaam

Linda G sa...

Herregud vad du har virkat! Vilket jobb! Kram

Vild-rosen sa...

Grattis till alla besökare. Vi är många som virkar mormorsrutor nu har jag lagt märke till när man kikar in på bloggar. Härliga och fina färger du valt och jag ser att vi skall ha ungefär lika många rutor...fast jag har bara fått ihop ca 90 st ännu, mycket jobb kvar ännu,puh.
Den "gamla" vedspisen vi har i köket är inte gammal utan ny, förra ägaren är gjutare så när de byggde ut köket så fixade han en själv ( och kors i taket den är fullt eldningsbar...detta med tanke på hans övriga sk hantverkstalanger) .
Så det är ju "bara" ni sätter in en sådan :-))
Önskar dig en riktigt bra dag, vännen
En stor
KRAAAAAAAAM
från mig

Mycket annat & lite betong sa...

Vems blogg är det du beskriver, det stämmer inte på din i alla fall. Möjligen det där att du inte visar dig i dagens Molly. Grattis till så många besökare!

Jag tycker inte heller att du ska sälja överkastet. Det passar ju perfekt på sängen där de ligger. Så fina milda färger!

Bra att du förklarade dina folktomma bilder! Jag undviker också så gott det går att få med främmande personer på bild.

Ha det så trevligt med mor och barn!
Agneta

Designe sa...

Grattis till besökarna och så läckra rutor! Det kommer bli ett fint lapptäcke! Klart du ska behålla överkastet! Ha en fin dag! Här skiner solen men det är storm samtidigt! Kram

Viola sa...

Kul med mycket besökare! Jag tittar troget in när det kommer inlägg. Gillar din blogg skarpt :)

Kram från V

andi sa...

Vad skoj med så många besökare! Men nu måste du allt boosta upp dig, det som du beskrev är ju precis motsatsen, jag tycker visst du uttrycker dig intressant och humoristiskt, och du tar visst fina bilder! Jag tycker du verkar vara en jätteintressant person och då spelar det ingen roll om man inte visar upp designade hem!

Å så fint lapptäcket kommer att bli! Men ska du sälja det?

Stora kramar från Anki

Lingonberrie sa...

Grattis till dina många besökare, så roligt!
och jag blev förstås extra glad nu när jag tittar in här hos dig! Jag skulle ju kunna köpa filten på tradera, haha :-)
Kram och tack för uppmuntran idag, jag blev jätteglad!
KRaaaaaaaammmmmMMM

Pilgården-Susanne sa...

Vilken fin filt det blir! Ser härlig ut! Synd att du sparade all fästning av trådar till slutet =( Grattis till alla besökare.
Ha en skön helg!
Kram Susanne

Anonym sa...

hur ser man unika besökare på blogspot? jag kan bara se sidvisningar, sen när jag trycker läsare så står det sverige 58, usa 4 osv

hilfe! trevlig blogg

Isabella sa...

hur ser man unika på blogspot? jag ser bara sidvisningar :(

svara gärna i en kommentar på min blogg http://isabellaagerhall.blogspot.com :)

Isabel sa...

Hej jag undrar, hur man ser unika läsare på blogspot? Är jättenyfiken och skulle vara tacksam om du kunde svara!
Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...