23 mars 2011

17 år i dag blir han min Emmis

Han är inte så lätt att fånga på bild den där Emanuel men här är ett kort från förra sommaren i alla fall. Inte fick han någon tårta i dag heller, känns lite fjuttigt att göra tårta för 3 personer varav en fyraåring. Hoppas han blir lite bättre firad av sin pappa i helgen.

Grattis lilla gubben!


På hans rum har det hänt en hel del, nedan ser ni jugend möter 50-talsindustri. Skrivbordet som min mammas farfar har snickrat skulle bli perfekt på hans rum tänkte jag. Nu visade det sig att det var för lågt så att han inte fick plats med benen.

Då fick Bönan en av sina brillianta idéer, varför inte höja bordet med hjul. Eftersom jag är en sån "horder" så hade jag så klart 4 hjul som vi hade slaktat från en gammal 50-tals kontorsstol. Fram med borren och göra hål i benen och dit med hjulen, perfekt.

Slutligen har jag en hel del skvaller, pratade nämligen nyss med min kära moder på telefon och hon berättade att hon varit hos optikern och skaffat nya glasögon. Motfalls så började hon med att leta ut bågar och hittade ett par som passade perfekt på en gång.

Väl hemma ser hon att det står Odd Molly på bågarna - va Morsan har köpt ett par Odd Mollybågar. =O Jag tror jag smäller av, höjden var när hon mycket detaljrikt berättade om det vackra glasögonfodralet som följde med.Det var någon liten påse i med rosett och sen en vacker duk till glasögonen. *suck*

Hmmmmmm, inte nog med det sen har hon mage retas och säga att jag kan få låna det om jag ska åka bort någon gång. Avis? Jag? nääää öh vad då.

Skvaller nummer 2:

En svartvit hårboll i vår familj väntar tillökning, vi upptäckte det i helgen tack vare Johanna som tyckte hon såg ovanligt tjock ut. Äh, det är bara vinterpälsen sa jag. Nu var jag ju förvisso tvungen att kolla och jo, nog verkar hon gravid allt. Så nån gång inom 6 veckor så har vi ytterligare hårbollar här i Gammelbo.

Skvaller nummer 3.

Jag lunchdejtade med underbara Linda i tisdags och det var lika spännande som förra gången, nu har jag ätit på 2 restauranger i Linde. Hur många kan det finns egentligen. ;-)

Nu är det dags för mig att natta Esmeralda och det dröjer nog inte länge innan jag somnar för min kropp är redan nu inställd på sommartid.

Har en massa inlägg på gång och en hel del saker jag fotat, bland annat ett Mollyfynd från Tradera. Tills jag återkommer med mer så önskar jag er en härlig onsdagskväll!

8 kommentarer:

Jeanette sa...

Grattis till sonen!
Vad läckert att din mamma handlat nya brillor och det blir OM. =)
Mysigt med nya hårbollar och lunchdate med Linda. Är att lite avis på det sistnämnda. ;)
Kram

Linda G sa...

Haha! Jag får väl dra runt dig på varenda ställe i Linde;) Grattis till sonen och tillökning i familjen:) Kram!

Designe sa...

Grattis till sonen! Skoj att din mamma köpt odd molly-bågar!:) Men du så smart att sätta hjul på skrivbordet!..och snyggt! Så mysigt med fler hårbollar!:) HOn är såå söt så det blir spännande att se avkommorna! Ha en bra vecka! Hos oss har vi haft snö, regn, storm och sol omvartannat! Kram

Jenny sa...

Hej Vännen!
Grattis till den nyblivne 17-åringen!!

Vad smart att sätta hjul på skrivbordet, I like a lot:)

Kul med lite skvaller, din mamma har oxå bra smak förstår jag, snyggt med Mollybågar;)

Kraam Jenny

Evalena sa...

Hallå Bönan!
Har ni kalasat klart nu? Då får du gärna maila mig din adress så du kan få ditt halsband!


KRAM Evalena-Mollyholic-Dalkulla

Lingonberrie sa...

Grattis till 17-åringen! Och vilket roligt skvaller, haha. Glasögonfodralet är jättesött. Vill haa!!!

kramar och ha en fin dag!

Mycket annat & lite betong sa...

Oj, det verkar som om din energi håller i sig! Vad härligt!
Vilken bra idé att sätt hjul på skrivbordet. Det ser ut som om de alltid suttit där.
Du kanske ska prova synen, det kan ju hända att du måste skaffa glasögon...
Och grattis till att ni ska bli fler i familjen!
Jag har inte sett vildsvinen på ett tag, ska bli kul att se dina älgar.

Ha en skön dag!
Agneta

andi sa...

Grattis till sonens 17-årsdag! Och så snyggt det blev med hjul till skrivbordet, verkligen smart!!! :)
Gratta får man väl göra till de kommande hårbollarna oxå ;) Ni får ju så söta sånna :)

Kram Kram
Anki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...