20 mars 2011

Madrasserat och klart


Sebbe har fått ett nytt madrassvar till sin säng, de som satt på tidigare var från 70-talet. Det var randigt i färgerna; brun, orange och vitt och hade gjort sitt så att säga. Tyget jag valt nu är ett klassiskt madrasstyg och jag har skickat efter mitt från Rosa Huset i Borlänge, jag har ju en bit att åka dit numera.Sen har jag fått en Utmaning av min gulliga bloggvän Vildrosen som tycker att jag ska berätta 8 saker ni inte visste om mig. Det krävdes en hel del tänkande innan jag lyckades få ihop 8 saker. Jag har ju vid andra tillfällen fått liknande utmaningar och Awarder.

  1. Jag lider av vårtrötthet och försöker bearbeta den så mycket jag bara kan.

  2. Hösten är min favorittid på året, tätt följt av sommaren och vintern. Sist kommer just våren av ovan nämda anledning.

  3. Jag ogillar starkt dokusåpor och tittar i princip aldrig på dessa.

  4. I stället ser jag gärna alla CSI-varianter och favvohunken är förstås George Eads. Plöjer också faktaprogram av liknande sort typ, Skeleton Stories etc.

  5. Jag kommer nästan alltid försent, dock inte till de jobb jag haft genom åren. Jag var alltid i tid tills jag fick mitt första barn, då blev det som att vända på handen.

  6. Karin Larsson är en människa som har fascinerat mig, nästan lite som en idol kan man säga. Jag har ett antal böcker om henne och även om hennes kände man, Carl Larsson.

  7. Jag är fruktansvärt långsint om jag blivit illa behandlad, det beror på att jag har ett tålamod utöver det vanliga ibland. När det gäller teknik är tålamodet helt det motsatta.

  8. Energi hämtar jag i skogen och det är numera vetenskapligt bevisat att skogen har en lugnande inverkan på oss människor, det har jag förstått vetat länge vid det här laget.

Utmaningen ska vidare till 8 bloggar, jag väljer dessa den här gången. Och kom nu ihåg att det är inget tvång, det är ju bara en kul grej.


Nu ska jag fortsätta med stöket här hemma, jag bara älskar söndagar. =)

Hoppas ni har det bra!

10 kommentarer:

Vild-rosen sa...

Kul,då vet man lite mer om dig och äntligen ser jag att det finns någon mer än jag som inte gillar dokusåpor, har hela tiden trott att jag är ensam om det då alla verkar titta på såndant intelligensbefriat skit.
Snyggt madddrassyget var i rött, Rosa Huset har mycket fint
Nu skall jag ut i solen, en promenad med hundarn.
Kraaaam Susanne

Lingonberrie sa...

Javaböööönan!! Jag gillar bara att säga det högt, haha!
Kul att veta lite mer om dig. Jag ser heller inte dokusåpor, knappt ens nyheter på teve. Läser istället på textteve eller tidningar, det går fortare. Och tygmönstret ger mig sådana flashbackar, fast då var det i blått och vitt..jisses. Morfar och mormor och allt på en gång :-)
Tack för utmaningen!
Kramar och må så gott!

Sofia sa...

Oj det tyget har jag sökt för att bli julduk på stora bordet - Hittar det inte på webshoppen kan det vara slut tro?! (Vet inte om jag är sent eller tidigt ute...)

Maria/Javabönan sa...

Sofia: Tyget finns kvar under metervaror på sidan 2, det heter Bolster och finns i rött, blått och beige.

Kraaam

Linda G sa...

Jag tvångsglor på dokusåpor;) Ska klura på utmaningen! Kram

VivanDivanGoesFashion sa...

Tack för utmaningen gulliga du :-) Läste ditt inlägg men såg aldrig att det var mig du utmanat förrän du lämnade kommentar hos mig (blind är man visst :-) Vilken ära, ska genast fundera ut 8 saker....

Kram
/Vivvi

everydaymolly by bina sa...

OHHHH vad fint med nyfixat-oldstyle! VILL HA!

Nu skall jag läsa dina svar - ta med mig uppgiften och se om jag kan knäcka den. Tack!

KRAMAR

CLE sa...

Men dra mig baklänges - detta innebär att jag måste börja tänka.
Annars är min spontana tanke att det istortsett inte finns några hemligheter kvar att berätta om mig, tror jag har ventilerat det mesta ;)

Kraam till dig å de dina
/Carina

Jenny sa...

Hej Vännen!
Vad fint det blev med tyget!

Roligt att få veta mer om dig:) Ser att du skickat utmaningen vidare till mig, tack! Ska anta den någon dag nu i veckan.

Grattis förresten, såg ju att du vann ett fint halsband hos Mollytjejen i Borlänge:)

Ha en härlig vecka på Gammelbo!

Kraam Jenny

andi sa...

Hejsan!

Så fint madrassvar!
Hoppas du mår bra. Jag är förkyld och lite hängig.
Tack för utmaningen, jag ska tänka ut lite så ska jag anta den snart :)

Kramar
Anki

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...