25 mars 2011

Higher than my own goals


Den här vackra klänningen har länge funnits på min önskelista, jag hittade den på Tradera för någon månad sen och den är bara underbar. Fredrik tycker att den är ful, kommer inte ihåg hur han uttryckte sig med det var något i stil med Påskkärringsklänning eller städrock.

Jag som inte är så mycket färger i vanliga fall bara älskar den här och det är ju snart Påsk så då passar den ju perfekt. På mig är klänningen verkligen hellång, den går ända ner till golvet och jag har inga planer på att sy upp den.


#492 Vintage printed longdress


I söndags när jag åkte hem efter att ha lämnat Johanna & Sebbe fick jag syn på 2 älgar vid vägkanten, eftersom jag bor mitt i skogen så är det här en inte helt ovanlig syn. Det ovanliga bestod i att jag faktiskt hade min urusla digitalkamera med mig den här gången och kunde ta lite foton på godingarna. Förvisso genom fönstret på bilen men ändå, håll tillgodo. =)

Jag vet inte om jag berättat det tidigare men jag har en stor fascination för just älgar och kan åka omkring med Fredrik i skogen bara för att leta just älgar. När vi är i Tyngsjö så åker vi alltid på älgsafari, där blir man liksom inte besviken då det ligger mitt i tiomilaskogen mellan Dalarna och Värmland.

Det var en ko med en fjolårskalv och de hade inte bråttom alls utan stannade länge och åt på träden. Om ett par månader blir den stackars kalven bortstött av mamman och det är då man kan se dem irra omkring alldeles förvirrade. De är ju så vansinnigt nyfikna att de inte har vett att vara rädda.

Nu vill jag så klart passa på att önska alla en underbar vårhelg!

14 kommentarer:

♥ Bina ♥ sa...

Ohh men den är ju helt fantastisk - klänningen! (vaddå påsk-städ-rock??)

Oh.. Älgar är mäktiga men lite läskiga i mitt tycke.

Hoppas du får en superfin helg!
KRAMAR

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Vilken underbar klänning helt i min stil.
Ha en bra helg!
Kram Anette

Jeanette sa...

Häftigt att möta älgar så där, här nere har vi bara en hop med 'bambisar' som vi kallar dem.

Vacker klänning!

Kram

Unknown sa...

Klänningen är inte ful!! Den är underbar! Ha en fin helg nu och njuuut! Kram

Rosor och Pioner sa...

Tittar in och önskar dig en trevlig helg. Har blivit dåligt med bloggande denna vecka,då lusten inte har funnits till detta.
Din klänning är så SNYGG sedan får F. säga vad han vill :-))
Stor KRAAAAAAAAAAM Susanne

Unknown sa...

Den är underbar!! Har haft den själv, men kände mig som en tunna i den tyvärr men SÅÅÅÅÅÅ fin!!!!
KRamisar

Lingonberrie sa...

Underbara klänningen, jag tycker den är ett konstverk! Älgarna är lite stoooora. Skogens konung, hohohoo

Kramar och ha en fin fredag bästa böna!
L

Annelie sa...

Klänningen är fantastiskt fin!! Så det så..
Älgar är verkligen mäktiga! Man förstår verkligen dom kallas för "skogens konung"..man känner sig väääldigt liten brevid en älg! Här har dom låtit älgstammen växa till sig under ett par år, vilket är roligt. Blir alltid lyrisk när jag ser älg, rådjur ser vi betydligt oftare.
Ha en skön o mysig helg!
Kram

Designe sa...

Vilken härlig klänning! Lite färg behöver man nu!:) Ja, man önskar att man hade kameran med lite oftare så man kunde fånga såna oväntade händelser!:) ha en trevlig helg! Kram :)

Unknown sa...

Kan inte påstå att jag delar din fascination för just älgar, är snarare paniskt rädd för dem och sjunger alltid, eller pratar högt för mig själv när jag går i skogen.

Gillar absolut, din klänning. Du vet, karlar har ingen vidare smak,....inte min i alla fall:)
Ha en härlig helg!
Camilla

Jenny sa...

Hej Vännen!
Underbar klänning!! Mr Odd Molly vet inte vad han pratar om;)

Älgar har vi sett här hos oss någon enstaka gång..vi har rådjur som kommer varje dag, på kvällarna lägger jag ut mat till dem som de kommer o äter med god aptit. Hoppas de kommer ihåg hur snäll jag varit och låter mina tulpaner vara i fred sen;)

Ha en skööön helg på Gammelbo!

Kraam från oss på Kråkered!

Fröken Abbe sa...

Den klänningen har jag jagat lääänge, men den är svår att få tag på. Och jag är inte sugen att ge galet för mycket för en. Hittade en superbilligt, men den såldes framför näsan på mig. Så njut av din klänning! Vi är många som tycker den är underbar!
Kram

Sofia sa...

Klänningen är underbar Å vill man vara Bergslagen´s vackraste påskkärring så visst funkar den ;)Kram (Från en som får nöja sig med att flyga i den grå varianten!)

Mycket annat & lite betong sa...

Häftigt med älgarna! De är verkligen STORA. Har mött dem i skogen vid några tillfällen. De verkar inte bli rädda så länge man sitter i bilen. Känner väl ingen lukt från oss då.

Trevlig helg!
Agneta

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...