8 september 2010

Kattungarna ~ End of story


Jag lovade ju att jag skulle berätta om kattungarna. När de var nästan 12 veckor gamla satte jag in en annons på Blocket och fick svar efter bara en timme. Ytterligare en timme senare så var de här och hämtade Odd Molly & Odd Fellow, de ville nämligen ha bägge kattungarna när de väl kom hit. Översta bilden är den jag satte in i annonsen på Blocket.

På bilden nedan har de kurat ihop sig på en kartong som skulle slängas, den blev tydligen populär bland husets katter. Att få till bra kort på kattungar i bästa busåldern var inte lätt och jag fick ta Johanna till hjälp.

Nedan ser vi Odd Fellow aka Morsgrisen, han var som en liten bebis. Man kunde hantera honom hur som helst och lägga honom i famnen som en bebis. Många katter slingrar ju sig då men inte Fellow inte, nä han låg kvar och gosade man med honom så somnade han också.

Lilla Molly var mest framåt och mycket gosig hon också, när man kom ner på morgonen så var hon alltid först fram och viftade på svansen. Ja hon viftade faktiskt på svansen ungefär som hundar gör när de är glada.

Här ligger de ihoptryckta i en gammal sockerlåda inomhus. De tyckte mycket om varandra och sov ofta tätt ihopslingrade och av den anledningen är jag jätteglad att de fick komma till samma ägare.

Kattungarna kom till Gusselby och det verkade bli rena lyxlivet med kattlucka och allt. ;-)

Bilden nedan skickade nya matte och husse till mig samma kväll som de lämnade Gammelbo, det kändes underbart att se att de hade det bra.

Här i Gammelbo har jag Esmeralda hemma på en penicillinkur. Vi var nämligen till doktorn i går för hon hade haft ont i örat natten till tisdag. Det blev kåvepenin för hennes del och lite vila hemma med mamma resten av veckan.

Vädret har varit fint och humöret är i alla fall bra. Mr Odd Molly befinner sig i Stavanger och jag har letat upp ett par affärer som säljer Odd Molly åt honom så att han ska ha något för sig på kvällarna. *hihi*

Hoppas ni alla har det bra i det härliga höstvädret! Tror jag ska visa någon av mina nya mollisar i nästa inlägg. =)

14 kommentarer:

Sofia sa...

Kul att de fick flytta tillsammans!

Jenny sa...

Halloj på Gammelbo!

Här på Kråkered är allt bra!

Åh vad skönt att Odd Molly o Odd Fellow kom till samma familj, härliga bilder på dem!

Är säker på att Fredrik hittar nått fint till dig i Stavanger;)

Jaa, vi vill se dina nya Mollysar!!

Kraam Jenny

Designe sa...

Åh vilka sötnosar! Va gulliga de är som sover så sött ihop! Kul att de fick komma till samma ställe! Då trivs de säkert! Kram :)

Unknown sa...

Åh söta kissarna! Så dom blev Gusselbyare, krakarna;) Kram

Stina sa...

Otroligt söta.:-) Kram Stina

Unknown sa...

Naaaw sötaste sötnosarna. Skönt att de fick flytta tillsammans. Jag har ofta ågren och undrar över vissa av de kattungar jag sålde när jag själv hade katt. Hoppas allt är bra med dig och gubben KRAM!

Anonym sa...

Sötisar! Vad kul att dom fick flytta tillsammans! Min dotter har just skaffat två små kattungar som jag var o kollade in för en vecka sen o det var liv o kiv! Fullt ös medvetslös!
Kram Susanne
www.pilgarden.blogg.se

Felix sa...

Riktiga sötnosar! Ser så gosigt ut när de ligger tätt ihopslingrade och agerar huvudkudde åt varann. Kul att de får fortsätta sitt liv tillsammans. Då är de ju trygga med varann, och flytten från kattmamman blir inte lika svår.

Hösthälsningar
Elisabet

Mormors Veranda sa...

Fina bilder på de små raringarna! De är ju så himla söta! Å va bra att de fick fortsätta att leva tillsammans & i ett bra hem.
Ha de gott! Kraam Ingela

Anonym sa...

Hej igen!
Så du är tillbaka, vad roligt!
Så fina kattungarna blev, och vad skönt att de kom till ett bra hem. Det är väl inte lätt att lämna ifrån sig dem kan jag tänka.

Tack för att du var in hos mig en sväng. Jag har mått pyton hela sommaren och är fortfarande inte bra, "gick in i väggen" som man säger, ha därför varit osynlig. Är sjukskriven och funderar på söka annat jobb, men vad?

Hoppas det går bra med renoveringarna och att ni mår bra!

Kram-
Anki

Carinale sa...

Hej på dig goa Maria!
Ja, jag sitter här och väntar på samtal från Coppola eller Speilberg så har egentligen inte tid att skriva ;)

Dessutom så känns det som man man stör dig i denna hela svampårstid.
Jag älskar svamp, dock är jag i minoritet i familjen. Är å andra sidan glad för att inget intresse av svampar, framförallt inte för att röka dem har påvisats från någon av sönerna.

Kram
/Carina

Mycket annat & lite betong sa...

Vad bra att de får fortsätta att vara tillsammans! Och skönt att de fick ett bra hem.

Trevlig lördagkväll!
Agneta

Carinale sa...

OM du ska visa några nyförvärvade Mollysar då vill jag tusan se dem PÅ dig, vet ju för tusan knappt hur du ser ut ju (den suddiga bilden uppe i högra hörnet räknas inte ;)
Tack för tipset om att kopiera inlägget INNAN man klickar på spara, det spar en del irritation :)

Ja Säfsen ja - av någon outgrundlig anledning så har de valt denna håla som utgångspunkt på sina irrfärder efter övergiva platser och gamla banvallar...

Skulle verkligen också behöva få in lite pengar, har massor som står på 'vill ha' listan men inte ett öre över :(

Och YES jag har haft en underbar helg alldeles för mig själv, småplockat, städat, rensat pärmar och annat nyttigt.

KRAAAM
/Carina

Jenny sa...

Hej Vännen!
Vad kul att du ska med Fredrik till Borås:)
Finns butiker som säljer Mollysar där;)

Kika in hos mig, du har nått att hämta..

Ha en bra dag på Gammelbo!

Kraam Jenny

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...