4 januari 2010

Kärringen mot strömmen

Hejsan!

I dag gör jag precis tvärtom mot vad alla andra gör just nu, jag visar nyplanterade hyacinter. Och varför gör jag då det?


Joo, det här är väldigt typiskt mig. Jag hittade dessa 2 hyacinter i källartrappan i dag när jag skulle leta efter handskar. Jag har antagligen köpt dem före jul och placerat dem i trappan där det är kallt för att de skulle hålla sig ett tag. Naturligtvis så har jag glömt bort dem, är det någon som känner igen sig?

Jag är ju inte den som kastar något och dessa hyacinter kommer att bli vita och fina när de slår ut så nu får de vara framme. Den som tittar noga på bilden kan även se det vackra halsbandet med Dalahästen i keramik som jag vunnit hos Hanna i-det-stora Grå-Huset. Halsbandet är som ni ser jättevackert och det är designat av Mariana Sääf. Hennes alster hittar ni hos Lavendel&Romantik som finns på Sveatorget i Borlänge. En affär verkligen värd ett besök men se till att ha pengar med er för det är mycket svårt att gå därifrån utan att köpa något. ;-)

En annan affär där man absolut måste ha mycket pengar med sig till är Norrgården som ligger vid Falu Gruva. På bilden finns en liten vit keramikkruka som är köpt där som jag tycker mycket om. Keramikern som gjort den och en hel del andra vackra saker heter Anna-Karin Andersson. Mer bilder av hennes alster och annat som väcker habegär finns på Norrgårdens blogg.

Nä, nu pockar 3-åringen i bakgrunden på uppmärksamhet så det är bäst jag serverar lite lunch.


Önskar alla en underbar vecka!

4 kommentarer:

MonaA sa...

Hej!

Vad trevligt att ha hittat hit till dig! Lycka till med bloggandet, hoppas du kommer att trivas och tycka det är roligt! Jag besöker dig gärna igen!

Kram kram
Mona

Det vita dårhuset sa...

Heej.
Såg att din gissning gått åt fanderns men han kanske kommer den 17:e istället då ,o)
Hi hiiii, låter precis som mig det där :o))))
Lite lagom yrsli så där **fniss**
Ha det gott och kram på dig!

Gissa sa...

Som jag har väntat!
Bönan med energin som aldrig tar slut har äntligen förstått att jag saknar henne :-)

Välkommen in i bloggvärlden och tack för att jag får ta del av ditt liv.

Livet i byn sa...

Vet du, jag är svag för hyacinter jag året om. Till påsk hade jag ljust gula. Sedan är doften så fräsh!

Kikar in i morgon också så jag får se vad du fyndade av Odd Molly.

~Livet i byn

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...