9 januari 2010

Mr Odd Molly - my knight in shining armour

Som jag berättade i förra inlägget så var min älskling på Odd Molly-butiken i Stockholm och handlade lite mollysar åt mig. Nu fick jag inte det jag ville ha men det kändes i alla fall som julafton när han kom hem senare på kvällen.

Här berättar Mr Odd Molly själv om sina vedermödor i Odd Molly-butiken. Som ni kanske förstår så är han värd sin vikt i guld. ;-)

I alla fall så kommer här lite bilder hans inköp och jag har fotat mycket detaljer då jag gillar just detaljerna på Mollys kläder.

#10 Velour frill pant ~ rose
#390A 4 Contintent x-stitch dress ~ chocolate

#33 Enticement underskirt ~ grey

#889 100 gr Lovelove tank ~ almost black


Det slank även in en liten bild på Fluffy, en av husets fem katter. De andra dyker nog upp vad tiden lider. Med tanke på kylan så har vi sett mycket av våra, i vanliga fall utekatter, just nu.

Önskar alla en riktigt mysig lördagskväll!

4 kommentarer:

Peggy sa...

Oj vilka fina saker han kom hem med :-) du är lyckligt lottad ser jag ;-) min älskling fixade faktiskt en spoiler tank till mig på eget bevåg så han kan om han vill ;-) vilken fin blogg du har :-)
Ha en fin kväll!
Kram!

Tina sa...

Vilka fina saker han köpt!
Förstår att du är glad.

Kram

Katinka sa...

Åhh, men du fick ju tag i massor av fint ändå. Kul att det fanns såpass mycket kvar och X-Stitchen är ju bara för ljuvlig. Kram på dig!

Made in Persbo...Carina sa...

Hej där!
Snygga "Mollysar" :)
Så ni renoverar också barnrum!
Du har säkert rätt i att det finns trätak under putsen i sonens rum men det är inget vi har plander på att ta fram i dagsläget i alla fall. I köket fanns ingen puts utan masonit istället. Den tog vi bort innan vi flyttade in och där var det gamla handhyvlade vackra brädor under men det dröser ner sågspån i springorna så det är helt klart mer praktiskt med ett putsat tak. :)

Lycka till med byggandet av era barnrum. Blir säkert jättefint!

Kram, Carina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...